Bigbrother 3

Прескочи до:

25.10.06
19:53

кат му гледам сланините май е зобил шкембе чорба с банички. Тоз човек няма нищо общо с фитнеса камоли с културизма .Сигурен съм че кат са съблече на плажа хората си мислят ,че трябва малко да поотслабне да походи на фитнес.Пък той ко тренира “яко”, а пък ако наистина е зобил и изглежда така аз на негово място бих се самоубил.Между другото това е отличен пример за олигофрените из залите дет си мислят че с  две опаковки метан ще станат Мр. Олимпия и като видят някой по-здрав викат тоз колко химия зима

25.10.06
20:39

Ще съм ви благодарен ако ми кажете по какво точно си личи че един човек е зобил. Така като гледам Борислав, човек който поне от 10 години се занимава със спорт в който се изисква да си як и поне от 5-6 години си ходи на фитнес. Теоритично поне според мен за толкова време няма да е проблем да направи сегашната си физика без зоб. Но някой от вас каза че “си личи” че е зобил. Ще помоля да ми разясните външните белези :)

Не казвам че не е но просто имам чувството че не е чак толкова як. Убеден съм че това може да се постигне без зоб ;)

FZ

25.10.06
22:06

[quote author=“Batgogo”]Ще съм ви благодарен ако ми кажете по какво точно си личи че един човек е зобил. Така като гледам Борислав, човек който поне от 10 години се занимава със спорт в който се изисква да си як и поне от 5-6 години си ходи на фитнес. Теоритично поне според мен за толкова време няма да е проблем да направи сегашната си физика без зоб. Но някой от вас каза че “си личи” че е зобил. Ще помоля да ми разясните външните белези :)

Не казвам че не е но просто имам чувството че не е чак толкова як.

Убеден съм че това може да се постигне без зоб

;)

може да се постигне много без химия но в неговия спорт е почти невъзможно да потдържаш тази маса без помоща на химия !  8)

25.10.06
22:10

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Batgogo”]Ще съм ви благодарен ако ми кажете по какво точно си личи че един човек е зобил. Така като гледам Борислав, човек който поне от 10 години се занимава със спорт в който се изисква да си як и поне от 5-6 години си ходи на фитнес. Теоритично поне според мен за толкова време няма да е проблем да направи сегашната си физика без зоб. Но някой от вас каза че “си личи” че е зобил. Ще помоля да ми разясните външните белези :)

Не казвам че не е но просто имам чувството че не е чак толкова як.

Убеден съм че това може да се постигне без зоб

;)

може да се постигне много без химия но в неговия спорт е почти невъзможно да потдържаш тази маса без помоща на химия !  8)

Просто не ми изглежда толкова корав. Познавам химици които са 1.70 с 50 ръка -това вече не може да се направи с протеинче :) Фигурата му си е достижима. Иначе като се замился ако всеки ден бяга на трнировките по 2 часа наистина ще му е трудно да се крепи така :)

FZ

25.10.06
22:24

само да не забравяме че е  около 2 метра висок а тогава говорим за доста трудно качване на м.маса и нейното потдържане  8)

25.10.06
23:11

аз като натурален културист съм постигнал много за годините си и знам какви нечовешки режими и количества храна трябва да изядеш за да развиеш обемна мускулатура без химия. Боби е професионален ръгбист и надали има време да блъска ежедневно и да яде по 6 пъти дневно. а дори и да га прави това не виждам как подържа това тегло с тези тренировки по ръгби. а  и да твърди че вдига 170 лег ...ако човек не е зобил и е достигвал дадена тежест, то той може винаги да повтори с тази тежест, а боби като си е правил тия изпълнения на лег е бил в цикъл определено, иначе ще излезе че едновременно тича по 2-3 часа ВСЕКИ ДЕН и вдига 170 лег ей така...между другото..
а относно физическите белези мога да споделя че хора които ежедневно се занимават с този спорт и четат би трябвало да имат набито око за тези неща.личи си че мускулатурата на боби е шлифована, а такъв ефект се постига с десетки години, или с зоб..също така натуралните културисти стоят по “недодялани” и много обработени, докат боби си е ошлаифан и стой мек, т.е. взимал е анаболни препарати и то не еднократно.

JD

26.10.06
02:43

Напълно съм съгласен с РАМБО, този скелет, тапициран, че и пропорции! вижте само процента мазнини по него за неговия мащаб! Айде-де, ясен ни е  :lol:

SP

26.10.06
02:52

Боби не изглежда як, щото е 2м и просто е издължен. Ако дойде до някой от нас ще е огромен. Аз сег си спомних, че съм го виждал преди години в залата на щангистите на Славия. Тогава беше и по-едър от сега. Спомням си и как брат му дойде като солета и за 6м стана и той животно. Май позобваше тогава този Боби, но не съм 100% сигурен.

26.10.06
10:53

[quote author=“RAMBO”]аз като натурален културист съм постигнал много за годините си и знам какви нечовешки режими и количества храна трябва да изядеш за да развиеш обемна мускулатура без химия. Боби е професионален ръгбист и надали има време да блъска ежедневно и да яде по 6 пъти дневно. а дори и да га прави това не виждам как подържа това тегло с тези тренировки по ръгби. а  и да твърди че вдига 170 лег ...ако човек не е зобил и е достигвал дадена тежест, то той може винаги да повтори с тази тежест, а боби като си е правил тия изпълнения на лег е бил в цикъл определено, иначе ще излезе че едновременно тича по 2-3 часа ВСЕКИ ДЕН и вдига 170 лег ей така...между другото..
а относно физическите белези мога да споделя че хора които ежедневно се занимават с този спорт и четат би трябвало да имат набито око за тези неща.личи си че мускулатурата на боби е шлифована, а такъв ефект се постига с десетки години, или с зоб..също така натуралните културисти стоят по “недодялани”, докат боби си е ошлаифан и стой мек, т.е. взимал е анаболни препарати и то не еднократно.

Ехе как го нахранихте човека :) В интерес  на истината не е чак толкова очебиино че взема химия колкото го изкарахте, също и тялото му не е толкова красиво, “шлифовано” или както искате го наречете. Мога да посоча поне няколко примера на хора с по-добри тела които не са вземали нищо, 1 от тях си е нашия Петко_К. Сега кво Петко като има и по-добра сепарация, и по-добър релеф изобщо по-хармонично тяло от тоя дългия и от дребния взети заедно, да го обвиним че не спира зобта?!? Никъде не съм забелязъл някакви огромни стрии. Пък и живее в чужбина, има възможноста да си купува качествени добавки, за които тука си мечтаем само и събираме пари по 1 година да си поръчаме нещо...
170кг. на лежанка изглеждат на пръв поглед много, ама ако си 110-115 кг. какво излиза, че вдига един път и половина собственото си тегло. Не че нещо, ама аз като съм 85 и ако бутна 1 път 130 някои ще ме похвали ли че съм много як? Ясно ми е че повечето в залите зобят, сигурно и тои зоби, но тялото му  е постижимо и без зоб, просто трябва да избереш маика си и баща си  :lol:  и да имаш “малко” $

RE

26.10.06
14:30

Абе незнам ама Павката влезе що годе добре беше понапомпен , пак си беше мазничък ама си личеше че  е тренирал, а сега след месец и нещо е издул щкембето , омазнил е още повече, а размерите са му спаднали.Тоз човек ако стои още 1 месец направо няма да си личи че е ходил някога на фитнес и че е вземал химия.

ПП:А относно Боби не можете да отрчете, че рядко се срещат хора с такива пропорции като неговите. Той може да не е толкова як, както казват някой , но има красиво мъжко тяло с тънка талия широки рамене, абе изобщо много си е добре според мен.

26.10.06
17:07

Който казва, че Боби не е як да даде своята си снимка и да сравняваме.

28.10.06
08:47

[quote author=“realityman”]Абе незнам ама Павката влезе що годе добре беше понапомпен , пак си беше мазничък ама си личеше че  е тренирал, а сега след месец и нещо е издул щкембето , омазнил е още повече, а размерите са му спаднали.Тоз човек ако стои още 1 месец направо няма да си личи че е ходил някога на фитнес и че е вземал химия.

ПП:А относно Боби не можете да отрчете, че рядко се срещат хора с такива пропорции като неговите. Той може да не е толкова як, както казват някой , но има красиво мъжко тяло с тънка талия широки рамене, абе изобщо много си е добре според мен.

За Павката като го гледах кастинга ми се видя само ръката му ... 

А Кажете нещо за тия от сървайвър ?? Ахмед , Звезди ??? Тия момци колко ли кг са свалили ?

FZ

19.12.06
17:41

[quote author=“TREVATA”][quote author=“realityman”]Абе незнам ама Павката влезе що годе добре беше понапомпен , пак си беше мазничък ама си личеше че  е тренирал, а сега след месец и нещо е издул щкембето , омазнил е още повече, а размерите са му спаднали.Тоз човек ако стои още 1 месец направо няма да си личи че е ходил някога на фитнес и че е вземал химия.

За Павката като го гледах кастинга ми се видя само ръката му ... 

А Кажете нещо за тия от сървайвър ?? Ахмед , Звезди ??? Тия момци колко ли кг са свалили ?

За Ахмед знам ,че е свалили 23 кг.

SL

19.12.06
21:33

[quote author=“dimityr”]кат му гледам сланините май е зобил шкембе чорба с банички. Тоз човек няма нищо общо с фитнеса камоли с културизма .Сигурен съм че кат са съблече на плажа хората си мислят ,че трябва малко да поотслабне да походи на фитнес.Пък той ко тренира “яко”, а пък ако наистина е зобил и изглежда така аз на негово място бих се самоубил.Между другото това е отличен пример за олигофрените из залите дет си мислят че с  две опаковки метан ще станат Мр. Олимпия и като видят някой по-здрав викат тоз колко химия зима

Ам тва дето го каза ся е голяма глупост!Първо познавам хора дето едно време са тренирали с пафката и си били яка компания,а момчето дето е тренирало с него на 18 години е имало 48 ръка и е правил серии със 150 на лег,говоря за 1но време!Сега Павката верно е запуснат ама нито го знаеш колко време има,нито ко зоби и дали въобще ся зоби,нито как се въстановява!Ма недеи философства няма човек дето с желание и мекар да не е влязал в крачка та ако ще и доста време да отнеме!

20.12.06
18:44

а за ахмед от сървайвър ми беше доста смешно като каза един път при Слави “Радвам се че за месец успях да си върна 20+ кг. и то предимно чиста ММ”
Не съм много сгурен но май каза и без химикали...не помня точно

FZ

21.12.06
11:47

[quote author=“Don_Korleone”]а за ахмед от сървайвър ми беше доста смешно като каза един път при Слави “Радвам се че за месец успях да си върна 20+ кг. и то предимно чиста ММ”
Не съм много сгурен но май каза и без химикали...не помня точно

Да той се прави на натурален .  :lol:
В последния брой на списание Мускули и Фитнес  има голямо интервю с него за това как тренира и се храни.  :wink:

KO

21.12.06
11:51

Това биг бродер е една изключетело голяма простотия. :evil:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1