Програма...

18.10.04
00:30

Здр. на всички...искам да ви попитам дали съм избрал добра програма...
малко лични данни...100кг. 190см. 15 годишен , ръка 40 , другите обиколки не ги знам , а в момента нямам възможност да ги измеря щото е малко късно...00:15 май и няма как сори..хранителните режим...хапвам главно пилешки гърди и филе + много ориз...пресни чушки , извара ядвам...и така по 2 пъти на ден...ето я и програмата
Понеделник:ГЪРДИ
Вторник:Бицепс,Трицепс
Сряда:Почивка
Четвъртък:РАМО,ТРАПЕЦ
Петък:ГРЪБ,КРАКА
Коремни преси и скачане на въже всеки ден...бягане по-рядко за съжаление...
Искам да знам правилен ли е този избор на програма..въпреки че аз съм доволен от 6 месеца тренирам и орелефих доста,но спря този процес...къде бъркам ?

ВН

18.10.04
01:18

Най-вероятно бъркаш в многото ориз... Това с пилшките гърди и ориза е комерсиалничко и обикновенно се ползва за покачване на тегло, но всичко зависи от калорийте в менюто. Другата ти грешка е честотата на хранене - 2 пъти са си малко, при понижаване на подкожни мазнини в менюто следва да присъстват повече хранения с умерени порции. Последната, която забелязах е в разпределението на мускулните групи по-дни в тренировъчната ти система. В тренировка само за гърди, няма как да направиш повече от 4-5 упражнения по 4-5 серии без да претренираш, а това са максимум 25 серии. При кардио се тренира с по-къси почивки между сериите ~1 мин. Излиза, че тренировката ти не минава 60 минути, а е добре да е 80-90 придружена с кардио активност (степер, аргометър, пътека). Предполага се, че тренираш с малка тежест и повече повторения -> за толкова време, задържайки кръвта само в една мускулна група, при тренировки с ниска интензивност просто няма как да изчерпиш гликогена, адекватно ОСОБЕНО при твоите въглехидратни зареждания. Разпредели в тренировъчната си система упражнения на принципа 2 на 1, 2 на 2 дни. Пример:
1 ден - гръб, трапец, гърди, рамо
2 ден - крака, корем, дълги гръбначни мускули
почивка 1 ден
3 ден - Гърди, Корем, рамо, трицепси
4 ден - Бедра, гръб, рамо, корем, бицепси
почивка 2 дни и отначало
...или нещо от сорта...

18.10.04
21:20

Image не оспорвам познанията ти в тази област но за хубава интензивна тренировка 1 час си е напълно достатъчен максимум час и 10 всичко от горе е излишна почивка или на лаф в залата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1