27.10.06
14:34
Видяхте ли новото списание POWER & BEAUTY ?
Какво ще кажете за него ? 8)
Ще ти кажа да пишеш заглавията на темите с нормален шрифт
ASTOR
Вторият брой ще е много по добър 8) ще има три мой статии вътре. Това съвсем сериозно го казвам.
Ще пиша статия за Видовете Креатин, за Виктор Мартинез и за Преден и Заден клек сравнителна статия. Ако някой има въпроси относно списанието може да ми ги зададе. Също така ще има и нова рубрика Уникални Снимки (подобна на тази която постнах преди тука). Втория брой обещавам да бъде с пъти по-добър!
27.10.06
23:00
колко струва това списание и пак лиии е веднаж в месеца :?: :?: :?:
[quote author=“Lucifer_”]кога пускат 2рия брой ! коя дата?
не мога да ти кажа точна дата
Oт къде мога да вида заглавията на статиите на списанието? Има ли нещо за трибой в него?
28.10.06
13:51
Сайт на списанието има ли, видях 4е на първия брой е Джей Кътлар, на корицата на вторияв кой ще е?
в скоро време ще има и сайт, на който ще има актуални новини и статии.
28.10.06
14:09
Ами в първия брой няма нищо за силовия трибой.
Да се надяваме , че ще се увеличът страниците на списанието и ще има статии и за силачите. :wink:
28.10.06
14:40
[quote author=“RAMBO”]Вторият брой ще е много по добър 8) ще има три мой статии вътре. Това съвсем сериозно го казвам.
Ще пиша статия за Видовете Креатин, за Виктор Мартинез и за Преден и Заден клек сравнителна статия. Ако някой има въпроси относно списанието може да ми ги зададе. Също така ще има и нова рубрика Уникални Снимки (подобна на тази която постнах преди тука). Втория брой обещавам да бъде с пъти по-добър!
Браво, браво колега! :P Бодибилдинг профилирано ли ще бъде списанието?
да за бодибилдинг, но втория брой ще е изцяло подобрен и ще има десетки интересни статии. Идеята на списанието е да правим интересни и оригинални статии, а не просто да копираме и възпроизвеждаме клиширани неща от чужди списания.
28.10.06
17:57
Заинтригува доста хора сигурен съм, както и мен в частност. Ще си търся втория брой.
ще има статия за трибой и то лично написана от Крум Крумов, които е многократен реп. шемпион.
Списанието ще бъде много повече страници и ще бъде изцяло форматирано , така че наистина да придобие страхотен вид. пак ше си е на 2.90.
31.10.06
12:30
[quote author=“RAMBO”]ще има статия за трибой и то лично написана от Крум Крумов, които е многократен реп. шемпион.
Списанието ще бъде много повече страници и ще бъде изцяло форматирано , така че наистина да придобие страхотен вид. пак ше си е на 2.90.
Много хубаво браво .
В новия брой май ще има и DVD с Mr. Optimum 2006 г. :wink:
31.10.06
17:37
а вторият брой горе далу коя дата ще излезе знаете ли :?: :?: :?:
14.11.06
21:50
[quote author=“RAMBO”]ще има статия за трибой и то лично написана от Крум Крумов, които е многократен реп. шемпион.
статий за силовия трибой във всеки брой ли ще има или само в този брой ? 8)
планирано е и в 3 ти брой да има такива статии, но не мога да обещая със сигурност
15.11.06
17:25
не е лошо списанието ама 3 лева са му много според мене.
15.11.06
17:30
Как ще са много 2.90 лв. , че кое българско списание за бодибилдинг е по-евтино :?:
15.11.06
17:37
олимп-2,50;мускули-1.50. не съм обърнал внимание колко страници е p&b но маи и на обем още не е пораснало :)
15.11.06
17:43
:D E и какво Олимп 2, 50 с 40 ст. разлика от Power&Beauty айде не се излагайте за 40ст. Почвате много да издребнявате.
А за сравнение с Мускули и дума не може да става , защото е мн. повече страници и има мн. повече информация.
Много си е хубаво списанието и хич не съ му много тези 2,90 лв. а ако се увеличът и странице а остане на тази цена ще е още по-добре. :wink: 8)
15.11.06
19:19
да ако се увеличи поне на 56 стр както е олимпа и остане на тази цена вече по-може.заинтргуваха ме главите get the pump които ще се представят в следващи броеве.бе не е лошо списанието.дано става все по-добро и обемно :wink:
втория брой ще излезе съвсем скоро и всичко - от формат до обем ще бъде нова и 100% ще ви допаднат статиите вътре. написах една статия за видовете креатин която е наистина много добра както и една автобиографична за Виктор Мартинез.
19.11.06
20:27
драснете нещо за арт артууд молим ви :P той е човеко
а във всеки брои ли ще се представя някой стероид?тва би било добре
19.11.06
20:34
здравеите,тоест въпросът ми е към RAMBO тъи като е в екипа на списанието а за международен абонамент замислял ли се екипът на списанието, малко рано е но аз да подсетя все пак,сигурен съм 4е Ще има много абонати от 4ужбина :wink:
новия брой е станал страхотен. с пъти по добър от първия брой е, наистина. до една седмица ще го пуснем. значи относно абонамента ще бъде разяснено в едните броеве.
излезе новия брой ! На корицата е Виктор Мартинез. Повече страници е и качеството на материалите и на най-високо ниво. ще останете очаровани от добрите статии. Не може въобще да се сравнява с първия брой.
ексклузивно има-
Репортаж световно мъже
Репортаж Световно Младежи
Репортаж Евро Елит Тур
Репортаж Световно Трибой
Статии-
Креатинът - голяма статия - 6-7 страници
Виктор Мартинез
Гинекомастията
Авоболни Стероиди срещу Суплементи*
Требой - Крум Крумов Интервю и на Ивайло Христов от Световното
Културистично хранене от а до я
Get the Pump -2
и още десетина други.
Хммм... по-леко с рекламата, защото темата ще отиде в коша.
29.11.06
15:00
Видях една от статиите беше Deca vs Creatine :shock: . На мен ми звучи леко несериозно да се сравняват дват продукта, които нямат нищо общо, но въпреки това ще си купя списанието и след това ще анализираме по-сериозно заедно с останалите от форума.
headhunter - хаха това не се заглaвията на статиите а само ориентировъчна информация. В статията която ти споменаваш се разглежда и сравнява ефикасността на хранителните добавки и до каква степен те могат да се сревняват с анаболните стероиди. естествено никой суплемент не може да се мери с разните там медикаменти, но когато направиш много добра схема със суплементи (комбинация м/у 5-6 неща) може да се получи ефект достатъчно задоволяващ за да се “мери” с А.С.
29.11.06
20:06
много точно казано 5-6 суплемента приемани по точно определен начин тогава има супер ефект за мускулна маса ! 8)
01.12.06
12:25
RAMBO имам едно въпросче към теб.
Какво става със сайта на списанието ?
[quote author=“BIG PICHAGA”]RAMBO имам едно въпросче към теб.
Какво става със сайта на списанието ?
работи се в/у това в момента. сложна работа. ще бъде нещо като flex-online.com
03.12.06
09:41
RAMBO какъв е реалния тираж на списанието.
Браво ... И аз треа да почна да си го копувам ама немам са път през сф
03.12.06
14:44
В Търново не го намирам. Как се казва списанието точно - Красота и сила или Power & Beauty?
А някой да има вече новия български Flex?
04.12.06
11:21
Т ц ц ц и какво става сега не може да намерите и да си купите списанието ли ?
Списанието излезе в събота така че .......... би трябвало да го има по реповете .