31.10.06
01:24
Значи един приятел ония ден разтягаше няква теза но не го запомних...говореше нещо от рода че в боба се съдържала специфична аминокиселина която при прием на глутамин се смесва с него и помага за голямо увеличаване на мускулния растеж...та някои да знае нещо повече или просто са ме гъбаркали..
31.10.06
07:54
За себе си мога да кажа, че когато смеся в едно ядене боб с месо ( пилешко, телешко, свинско) определено се възстановявам много по-бързо от обикновено, рядко ям боб ( от съображения за съпричастност към околните :D ). Така че това, което си чул поне на мен ми звучи логично : бобът и месото, заедно съдържат различни видове аминокиселини, които напълно и като количество, и като профил задоволяват тялото за белтъчния синтез.
И на мен ми се е случвало да си правя ‘бобни вечеринки’, демек да ям повечко боб за вечеря. Обаче избягвам да го меша с каквото и друго да е освен със зеленчуци и/или хляб. Прекалено взривоопасно става вече...
Може после преди лягане да ям и месо. Примерно няколко стотин грама пуешко или пилешко.
П.П. И каквото и да правите, не смесвайте аминокиселините на боба с аминокиселините на чесъна! РЕзултата е такава аминокиселина, че просто не си е работа... :lol: :lol:
31.10.06
18:36
:lol: :lol: :lol: :lol: