Фасул + Л-глутамин!

psixar

31.10.06
01:24

Значи един приятел ония ден разтягаше няква теза но не го запомних...говореше нещо от рода че в боба се съдържала специфична аминокиселина която при прием на глутамин се смесва с него и помага за голямо увеличаване на мускулния растеж...та някои да знае нещо повече или просто са ме гъбаркали..

Nenor

31.10.06
07:54

За себе си мога да кажа, че когато смеся в едно ядене боб с месо ( пилешко, телешко, свинско)  определено се възстановявам  много по-бързо от обикновено, рядко ям боб ( от съображения за съпричастност към околните  :D   ). Така че това, което си чул поне на мен ми звучи логично : бобът и месото, заедно съдържат различни видове аминокиселини, които напълно и като количество, и като профил задоволяват тялото за белтъчния синтез.

31.10.06
12:53

И на мен ми се е случвало да си правя ‘бобни вечеринки’, демек да ям повечко боб за вечеря. Обаче избягвам да го меша с каквото и друго да е освен със зеленчуци и/или хляб. Прекалено взривоопасно става вече...

Може после преди лягане да ям и месо. Примерно няколко стотин грама пуешко или пилешко.

П.П. И каквото и да правите, не смесвайте аминокиселините на боба с аминокиселините на чесъна! РЕзултата е такава аминокиселина, че просто не си е работа...  :lol:  :lol:

FZ

31.10.06
18:36

[quote author=“psixar”]Значи един приятел ония ден разтягаше няква теза но не го запомних...говореше нещо от рода че в боба се съдържала специфична аминокиселина която при прием на глутамин се смесва с него и помага за голямо увеличаване на мускулния растеж...та някои да знае нещо повече или просто са ме гъбаркали..

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

01.11.06
08:52

ХАх  :lol:  :lol:

06.11.06
08:26

[quote author=“tpd”]
П.П. И каквото и да правите, не смесвайте аминокиселините на боба с аминокиселините на чесъна! РЕзултата е такава аминокиселина, че просто не си е работа...  :lol:  :lol:


Aминокиселинна бомба :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1