31.10.06
18:50
Някой може ли да ми даде малко инфо за Анимал Пак-а ?? плз
Кога е хубаво да се приема ?
В какво количество ?
Има ли странични ефекти ?
Какво точно е действието му ?
На каква цена се продава ?
и т.н. :lol: :lol:
Мерси Предварително !! :wink: :wink:
01.11.06
11:06
[quote author=“ExtazistiS”]Някой може ли да ми даде малко инфо за Анимал Пак-а ?? плз
В какво количество ?
Най-общо Анимал пак може да се определи като много скъп и прехвален витаминно-минерален комплекс. Според мен има поне 10 продукта на приблизителна цена които ще ти свършат по-добра работа он него. Моето лично мнение - не си го взимай няма смисъл да се набутваш.
п.п. За Анимал пак се е изписало много във форума - ползвай и търсачката.
01.11.06
11:07
[quote author=“head_hunter”][quote author=“ExtazistiS”]Някой може ли да ми даде малко инфо за Анимал Пак-а ?? плз
В какво количество ?
Най-общо Анимал пак може да се определи като много скъп и прехвален витаминно-минерален комплекс. Според мен има поне 10 продукта на приблизителна цена които ще ти свършат по-добра работа он него. Моето лично мнение - не си го взимай няма смисъл да се набутваш.
п.п. За Анимал пак се е изписало много във форума - ползвай и търсачката.
Напълно съм съгласен, а най-добрите алтернативи са NOW Adam & AST Multi Pro :wink:
01.11.06
14:34
Мерси Много , ама аз исках само информация да знам , не че ще си купувам :wink:
10х :lol:
01.11.06
15:15
[quote author=“ExtazistiS”]Мерси Много , ама аз исках само информация да знам , не че ще си купувам :wink:
Ами вътре са в найлонови пак-чета по 14 хапа мисля като това е една доза. Взема се 1 път дневно след закуската. По 44 пака са в голямата разфасовка. Цената в БГ варира около 90 лева. Странични ефекти няма - вътре има витамини, минерали и разни амино-та.
Това устройва ли те? :)
02.11.06
20:30
[quote author=“manson”][quote author=“ExtazistiS”]Мерси Много , ама аз исках само информация да знам , не че ще си купувам :wink:
Ами вътре са в найлонови пак-чета по 14 хапа мисля като това е една доза. Взема се 1 път дневно след закуската. По 44 пака са в голямата разфасовка. Цената в БГ варира около 90 лева. Странични ефекти няма - вътре има витамини, минерали и разни амино-та.
Това устройва ли те? :)
Да !! Мерси Много !!
Ако искаш заключи темата ;)
:lol: