31.10.06
18:50
Някой може ли да ми даде малко инфо за Анимал Пак-а ?? плз
Кога е хубаво да се приема ?
В какво количество ?
Има ли странични ефекти ?
Какво точно е действието му ?
На каква цена се продава ?
и т.н. :lol: :lol:
Мерси Предварително !! :wink: :wink:
Animal Parade Gold Children's Multivitamin
Детски мултивитамини с пробиотик
Animal Parade Детски пакет за здраве
Animal Parade Детски пакет за храносмилане
Pure Nutrition Men's Pack
Мултивитамини за мъже
Pure Nutrition Joint Complex Pack
Комплекс за стави на пакети
Pure Nutrition Cleanse Pack
Пакет за пречистване и детоксикация
Още предложения от BB-Shop
01.11.06
11:06
[quote author=“ExtazistiS”]Някой може ли да ми даде малко инфо за Анимал Пак-а ?? плз
В какво количество ?
Най-общо Анимал пак може да се определи като много скъп и прехвален витаминно-минерален комплекс. Според мен има поне 10 продукта на приблизителна цена които ще ти свършат по-добра работа он него. Моето лично мнение - не си го взимай няма смисъл да се набутваш.
п.п. За Анимал пак се е изписало много във форума - ползвай и търсачката.
01.11.06
11:07
[quote author=“head_hunter”][quote author=“ExtazistiS”]Някой може ли да ми даде малко инфо за Анимал Пак-а ?? плз
В какво количество ?
Най-общо Анимал пак може да се определи като много скъп и прехвален витаминно-минерален комплекс. Според мен има поне 10 продукта на приблизителна цена които ще ти свършат по-добра работа он него. Моето лично мнение - не си го взимай няма смисъл да се набутваш.
п.п. За Анимал пак се е изписало много във форума - ползвай и търсачката.
Напълно съм съгласен, а най-добрите алтернативи са NOW Adam & AST Multi Pro :wink:
01.11.06
14:34
Мерси Много , ама аз исках само информация да знам , не че ще си купувам :wink:
10х :lol:
01.11.06
15:15
[quote author=“ExtazistiS”]Мерси Много , ама аз исках само информация да знам , не че ще си купувам :wink:
Ами вътре са в найлонови пак-чета по 14 хапа мисля като това е една доза. Взема се 1 път дневно след закуската. По 44 пака са в голямата разфасовка. Цената в БГ варира около 90 лева. Странични ефекти няма - вътре има витамини, минерали и разни амино-та.
Това устройва ли те? :)
02.11.06
20:30
[quote author=“manson”][quote author=“ExtazistiS”]Мерси Много , ама аз исках само информация да знам , не че ще си купувам :wink:
Ами вътре са в найлонови пак-чета по 14 хапа мисля като това е една доза. Взема се 1 път дневно след закуската. По 44 пака са в голямата разфасовка. Цената в БГ варира около 90 лева. Странични ефекти няма - вътре има витамини, минерали и разни амино-та.
Това устройва ли те? :)
Да !! Мерси Много !!
Ако искаш заключи темата ;)
:lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече