Тотално объркване

02.11.06
22:22

Вече направо не знам какво да мисля.Днеска четох темата за кокошките и направо МНОГО се шокирах.Вече нз какво да ям,какви упражнения да правя и какви добавки да взимам.Всеки казва нещо различно?На кой да вярвам?Знам,че трябва нещата сам да ги проверя но ми се струва МНОГО СЛОЖНО и продължително.Просто много се обърках тотално и искам да получа някаква наистина достоверна информация от някои.

02.11.06
22:42

еми първо задай някакъв вапрос , защото не се разбира за какво точно искаш да ти помогнем  :wink:

03.11.06
09:39

За всичко говоря.Дори да вземен например упражненията.Всеки казва,че се правят по различен начин(примерно някои казват за гръб,че 4-5 упражнения са много,други казват,че 4-5 са добре) и т.н.

IE

03.11.06
09:46

Кажи колко килограма си на колко години си какъв ти е стажа.

JI

03.11.06
10:46

Всичко е индивидуално !
За мен 3 упражнения за гръб по 3 серии са добре даже много ! като се има предвид големия интензитет на упраженнията ( набирания с допълнителна тежест , чукове ( мн тежки ) и мн тежка тяга ) .
Някой правят и по 6 упражнения за гръб.
Диетата също е индивидуална при мен разбрах , че най добре работи Вм-Нвд след като се адаптирах .

04.11.06
14:37

На 17 години съм.65 кила.Почти 180 съм(ако не и 1.80).Тренирам от 7-8 месеца.

FO

19.11.06
14:16

[quote author=“freezer”]Вече направо не знам какво да мисля.Днеска четох темата за кокошките и направо МНОГО се шокирах.Вече нз какво да ям,какви упражнения да правя и какви добавки да взимам.Всеки казва нещо различно?На кой да вярвам?Знам,че трябва нещата сам да ги проверя но ми се струва МНОГО СЛОЖНО и продължително.Просто много се обърках тотално и искам да получа някаква наистина достоверна информация от някои.

на твоя въпрос може да се дадат хиляди отговори.....но зависи какви са ти целите....ще ка4ваш или ще сваляш?

19.11.06
15:53

Едно че е индивудуално друго неможе да си начинаещ и да правиш примерно 5-6 упражнения или като си напреднал 2-3.Аз лично от 3 упражнения за гръб немога да се натоваря така че виж при теб какъв ще е ефекта.Като ти гледам стажа 4упражнеия по  серии ще ти е наи-добре,но може да пробваш и със 5

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1