Флаис

03.11.06
19:17

Какъв ще е ефектат ако 3-те вида флаис се изпълнят в една тренировка и добре ли ще е това или само хоризонталния е наи одачно да се прави или всяка тренировка да правя по 1 вид флаис и така да си ги сменям всяка седмица ?!

Това със смяната всяка седмица най - ми хареса.

03.11.06
19:42

Аз лично правя флайс в края на тренировката и всяка седмица различен :от полулег,лег и обратен лег и кросоувър :wink:

03.11.06
20:24

Не смятам, че 3 разновидности на 1 упражнение имат място в една тренировка. Може да ги редуваш през 1-2. Кросовърът на мен лично ми харесва толкова, колкото и флайс-а. Нмаери му място и на него може би

04.11.06
17:49

Аз правя два вида флайс в тренировката си за гърди(лег и полулег), има голям ефект, тъй като след 1година тренировка гърдите започнаха само от тази програма да ми растат:

1. Избутване на щанга/гири от лег 4х8
2. Флайс от лег 4х8
3.Избутване от полулег 4х8
4.Флайс от полулег 4х8

5. Пулoувър

05.11.06
09:10

[quote author=“caspera”]Какъв ще е ефектат ако 3-те вида флаис се изпълнят в една тренировка и добре ли ще е това или само хоризонталния е наи одачно да се прави или всяка тренировка да правя по 1 вид флаис и така да си ги сменям всяка седмица ?!

Няма смисъл според мен ... Прави само един вид който най ти харесва

05.11.06
18:31

прави това което усещаш че ти влиза най-добре .
аз лично права флаис от полулег , но почнах много лошо да се цепя от лявата стран ( червените стрии ) и можеи д го спра но не съм решил

08.11.06
19:29

Аз ги редувам флайсовете.

09.11.06
10:53

наи-добре да се редуват двата вида флаис .аз бях  пробвал да ги напрая и двата флаиса в една тренировка,ама рамената ми неиздаржаха. и сега ги редувам мисля 4е ще има резултат. :lol: еее само времето ще покаже

09.11.06
13:45

Мисля вече да правя флаис на полу лег защото горната ми част е изоставаща даже така ще правя докато не видя резлултата които искам :)

09.11.06
20:43

Това със трите вида във една тренировка няма никъв смисъл прави това което ти напомпва гърдите.Аз лично спрях да правя хоризонтален лег защото него усещам и го правя през 2-3 тренировки.А отностно това за горната част почти няма хора на които да не им е изоставаща освен ако не са със такава генетика

FO

18.11.06
21:00

наи-вероятно ще претренираш с тее 3 флаиса на 1 трен.редуваи ги и толкова.bugatibugati ти направо ма застреля-хоризонталния лег е едно от основните упр. за изграждане на маса на гърдите и е незаменима 4аст от моята програма.

18.11.06
21:07

ForsakenSoul——- е така е братле строго индивидуално е но,при мен е така значи пробвал съм какви ли не варианти тежко,леко с малко почивка с много почивка,да спускам към горната част на гърдите(въпреки че не се прави така),по правилния начин но е факт.Примерно като правя лицеви се натоварвам повече отколкото като правя лег.

ZO

18.11.06
22:32

За да не отварям нова тема ще попитам тук-ще има ли ефект ако при положение,че долната външна част на гърдите ми изостава правя флайс от полулег?Иначе по темата-според мен един вариант на изпълнение е достатъчен,но добре ще действа да ги сменяш.

TL

18.11.06
22:38

[quote author=“zoben_pitbul”]За да не отварям нова тема ще попитам тук-ще има ли ефект ако при положение,че долната външна част на гърдите ми изостава правя флайс от полулег?Иначе по темата-според мен един вариант на изпълнение е достатъчен,но добре ще действа да ги сменяш.

Ако ти изостава долната част ще ти помогне флайс от обратен наклон(и на мен ми изостават долните гърди и то във външната част и сега права флайс от обратен наклон).

18.11.06
23:36

Прави флайс от обратен наклон,или пък изтласкване със щанга или дъмбели от обратен наклон

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1