03.11.06
19:17
Какъв ще е ефектат ако 3-те вида флаис се изпълнят в една тренировка и добре ли ще е това или само хоризонталния е наи одачно да се прави или всяка тренировка да правя по 1 вид флаис и така да си ги сменям всяка седмица ?!
03.11.06
19:31
Това със смяната всяка седмица най - ми хареса.
Аз лично правя флайс в края на тренировката и всяка седмица различен :от полулег,лег и обратен лег и кросоувър :wink:
Не смятам, че 3 разновидности на 1 упражнение имат място в една тренировка. Може да ги редуваш през 1-2. Кросовърът на мен лично ми харесва толкова, колкото и флайс-а. Нмаери му място и на него може би
04.11.06
17:49
Аз правя два вида флайс в тренировката си за гърди(лег и полулег), има голям ефект, тъй като след 1година тренировка гърдите започнаха само от тази програма да ми растат:
1. Избутване на щанга/гири от лег 4х8
2. Флайс от лег 4х8
3.Избутване от полулег 4х8
4.Флайс от полулег 4х8
5. Пулoувър
Няма смисъл според мен ... Прави само един вид който най ти харесва
прави това което усещаш че ти влиза най-добре .
аз лично права флаис от полулег , но почнах много лошо да се цепя от лявата стран ( червените стрии ) и можеи д го спра но не съм решил
наи-добре да се редуват двата вида флаис .аз бях пробвал да ги напрая и двата флаиса в една тренировка,ама рамената ми неиздаржаха. и сега ги редувам мисля 4е ще има резултат. :lol: еее само времето ще покаже
Мисля вече да правя флаис на полу лег защото горната ми част е изоставаща даже така ще правя докато не видя резлултата които искам :)
09.11.06
20:43
Това със трите вида във една тренировка няма никъв смисъл прави това което ти напомпва гърдите.Аз лично спрях да правя хоризонтален лег защото него усещам и го правя през 2-3 тренировки.А отностно това за горната част почти няма хора на които да не им е изоставаща освен ако не са със такава генетика
18.11.06
21:00
наи-вероятно ще претренираш с тее 3 флаиса на 1 трен.редуваи ги и толкова.bugatibugati ти направо ма застреля-хоризонталния лег е едно от основните упр. за изграждане на маса на гърдите и е незаменима 4аст от моята програма.
18.11.06
21:07
ForsakenSoul——- е така е братле строго индивидуално е но,при мен е така значи пробвал съм какви ли не варианти тежко,леко с малко почивка с много почивка,да спускам към горната част на гърдите(въпреки че не се прави така),по правилния начин но е факт.Примерно като правя лицеви се натоварвам повече отколкото като правя лег.
18.11.06
22:32
За да не отварям нова тема ще попитам тук-ще има ли ефект ако при положение,че долната външна част на гърдите ми изостава правя флайс от полулег?Иначе по темата-според мен един вариант на изпълнение е достатъчен,но добре ще действа да ги сменяш.
18.11.06
22:38
[quote author=“zoben_pitbul”]За да не отварям нова тема ще попитам тук-ще има ли ефект ако при положение,че долната външна част на гърдите ми изостава правя флайс от полулег?Иначе по темата-според мен един вариант на изпълнение е достатъчен,но добре ще действа да ги сменяш.
Ако ти изостава долната част ще ти помогне флайс от обратен наклон(и на мен ми изостават долните гърди и то във външната част и сега права флайс от обратен наклон).
18.11.06
23:36
Прави флайс от обратен наклон,или пък изтласкване със щанга или дъмбели от обратен наклон