Одобрете

21.10.04
22:55

Чакам одобрението ви за тренировката, почиваката, храната и други.

Тренирам вечер от около7 часа(в понед. и вторн.) и около 6:15 часа (четв. и петък), в събота е обикновено ранния следобет 3-4 часа. Ще се стремя една на всяка 4-5 тренировки(за група, както съм ги разделил) да ми е с Heavy Duty принципите.
Понеделник:
1.Гърди – 7 упражн., 21 серии, 8-10 повт.
2.Гръден кош – 1 упражн., 4 серии, 8-10 повт.

Вторник:
1.Гръб – 7 упражн., 21 серии, 10-12 повт.
2.Трапец – 1упражн., 4 серии, 8-10 повт.

Сряда: Почивка

Четвъртък:
1.Бицепс – 4 упражн., 12 серии, 8-9 повт.
2.Предмишница – 1 упражн., 3 серии, 8-9 повт.
3.Трицепс – 4 упражн., 12 серии, 8-9 повт.

Петък:
1.Бедра – 4 упражн., 16 серии, 12-13 повт.
2.Прасци – 1 упражн., 5 серии, до отказ, 2-ро упражн., 2 серии (донапомпващи)
3.Рамо – 5 упражн., 14 серии, 8-9 повт.

Събота:
1.Корем – 3 упражн., 15 серии, 20-25 повт.
2.Велоаргометър – 45/50 мин.

Неделя: Почивка

Почивка м/у сериите:
-на големите мускулни групи - 60-75 сек.
-на малките мускулни групи – 50-55 сек.

Течности (по време на тренировка м/у отделните упражнения):
-на големите мускулни групи – около 0,5 л
-на малките мускулни групи – около 0,35 л

Дневно количество течности – около 2,5 л:
1л – Прясно обезмаслено мляко
1л – Вода
0,5л – Ментов чай или някакъв сок

Витамини – 1 таблетка Universal Daily Formula

Хранителни добавки – 2т. след тренировка, 2 таблетки преди лягане Universal Amino 2700

Храна: Тук значи искам да направя промяна, тъй като съм със сравнително бавен метаболизъм, а ям бая въглехидрати, и то доста от тях вечер. Спрял съм се на два варианта, като целта ми е бавно във времето да намаля мазнините, не ми трябват бързи резултати.:
1. С въглехидратите и плодовте до 15 часа, след това само белтъци и мазнини(в малки количества.
2. Само белтъци и мазнини, без никакви въглехидрати, с въглехидратен зареждащ ден(неделя).
При възможност гледам да имам около 5 яденета, разпределени равномерно във времето.

22.10.04
23:55

да разбирам ли, че одобрявате всичко, което съм написал. незнам как да съдя по пасивността ви :)))

07.11.04
00:47

еми виж сега добра ти е системата,недей да претоварваш,храни се с повече протеини,белтъци.Намали въглехидратите, не ги яж след 17.00ч.,може да изяждаш примерно по 1 банан преди тренировка тъй като е бързо усвояем въглехидрат и ше отиде за енергия.Увеличи малко и нивото на водата,поне 3-4 литра на ден,успех ти желая.

07.11.04
12:06

1. 7 упражнения за гръб и гърди са много.
2. Сложи ръцете след рамената, демек петъка.
3. Пробвай и двата режима за хранене, които си изброил. С вторият ще изчистиш по-бързо, но трудно ще качиш маса. Яж достатъчно протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1