разпукване гърди и бицепс

ST

06.11.06
19:23

тренирам от значително време и то както трябва пия си добавките и нищо помогнете

06.11.06
19:36

[quote author=“Stalin_tm”]тренирам от значително време и то както трябва пия си добавките и нищо помогнете

Моля? Или по-друг начин казано: К’ВО?

Изрази се по ясно какъв ти е проблема и обясни подобно какви са ти физ дани и режим.

ST

06.11.06
20:53

[quote author=“tpd”][quote author=“Stalin_tm”]тренирам от значително време и то както трябва пия си добавките и нищо помогнете

Изрази се по ясно какъв ти е проблема и обясни подобно какви са ти физ дани и режим.

тежа 55 клла 1.67

06.11.06
21:32

Или не тренираш правилно,или не ядеш достатъчно.А може би и двете :)

06.11.06
22:24

Или не тренираш правилно,или не ядеш достатъчно.А може би и двете

Категорично И ДВЕТЕ !!!!

06.11.06
23:27

Приятел, ти май не видя думата ПОДРОБНО в горния ми пост. Ако освен, че кофти хранене и трен. си и на, примерно, 15 години, не се чуди защо не става.

Съветвам те да изчетеш подробно с разбиране всичко в сайта, за да се ориентираш КАКВО и КАК се прави и ЗАЩО се прави.

Успех

MO

07.11.06
09:49

Как да рабирам Разпукване-то ???

07.11.06
16:12

Сигурно иска съвет за разтежа на бицепс и гърди? Аз така го разбирам...? Бъди по-конкретен, ако питаш за програма която акцентира повече на тези мускули?

FZ

07.11.06
16:32

[quote author=“Stalin_tm”][quote author=“tpd”][quote author=“Stalin_tm”]тренирам от значително време и то както трябва пия си добавките и нищо помогнете

тежа 55 клла 1.67

Някъде имаш няква грешка или в хранене или в тренировка , възтановяване .
Дай малко повече инфо к`во правиш. :?:

ST

08.11.06
21:16

ми програмата ми е следната:
1 ден повдигане на щанга от лег
избутване на дъмбели от полу лег
придърпване на вертикален скрипец
бицепсово сгъване с щанга
бицепсово стъване с дъмбели от стоеж и седеш
2 ден почивка
3 ден гребане с дъмбели
гребане с щанга
мъртва тяга
придърпване на хоризонтален скрипец
набирания
рамено растваряне в страни
4 ден почивка
5 ден коремни преси
повдигане на щтанга тесен хват
трицепсово разгъване с скрипец
кофички

08.11.06
21:25

да бе я преведете какво е това разпукване , на мен не ми стана ясно !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1