04.11.06
23:05
:?: :?:
07.11.06
15:38
по-добре ходи на кикбокс или киокушин.
Заради некомпетентни хора пак ще стане спор кое БИ е по-добро...4овека иска Муай Тай и тва е...ся тоя коментар с айкидото ли4но мене ( като 4овек трениращ Киокушин ) ме нерви :) Що провокираш спорове? :wink: Ина4е дадения линк от Mayhem е това , което ти трябва.
15.11.06
19:28
муай тай е най-изродското и аз съм много навит да тренирам ама верно няма къде в софия. :?
16.11.06
08:27
Разкажете нещо повече за този спорт.Аз дори не бях го чувал :oops: .
Мисля, че е бил създаден в една от войните между Япония и Виетнам с цел да убива. Използват се лакти, коленам абе всяка част от тялото се превръща в смъртоносна. Има доста инфо в нета.
16.11.06
21:51
[quote author=“G33K”]Заради некомпетентни хора пак ще стане спор кое БИ е по-добро...4овека иска Муай Тай и тва е...ся тоя коментар с айкидото ли4но мене ( като 4овек трениращ Киокушин ) ме нерви :) Що провокираш спорове? :wink: Ина4е дадения линк от Mayhem е това , което ти трябва.
Ус и на мен са ми мн смешни като почнат да им чупят ръцете аахахах ами извинявайте ама за да се научиш на това трябва да тренираш поне 4-5години докато киокошина,кик бокса,бокса можеш да се научиш на самоотбрана за много по малко време
а за муай-тай и аз мисля че е готин стил
28.11.06
14:40
Не е за всички тоя спорд...трябва да си много решен и запознат добре за да тренираш иначе ще се откажеш до 1 месец.
01.12.06
21:42
гледайте ONG BAK да се изкефите :twisted:във варна има школа...
Tom Yum Goong или английското му име The Protector ,това е филмът.Муай Тай с лек примес на акробатика и “холивудски каскади” :)
06.12.06
10:00
Доста е брутален ама мноого кефи... Аз не мога по здравословни причини да тренирам никакъв бокс, но иначе с кеф бих се записал на Муай или само Бокс :D ... Впроче ако толкоз искаш и крака да вкарваш се запиши на Кик... ако искаш предимно с крака да боравиш, се запиши на Киокушин, а само за ръце на бокс... Ето така си избери какво искаш... :D (ако не намериш Муай-тай място за трениране)