Къде в София може да се тренира Муай-тай

04.11.06
23:05

:?:  :?:

05.11.06
12:17

Прочети тази тема.
Браво, към добър спорт си се ориентирал :wink:

06.11.06
23:50

добър добър ама го няма в София :((  май с Таекуондо ще се хвана  :?

07.11.06
15:38

по-добре ходи на кикбокс или киокушин.

07.11.06
18:00

Глупости.Ходи на айкидо.За 2 секунди му чипиш ръката(ако искаш).

07.11.06
20:53

Заради некомпетентни хора пак ще стане спор кое БИ е по-добро...4овека иска Муай Тай и тва е...ся тоя коментар с айкидото ли4но мене ( като 4овек трениращ Киокушин ) ме нерви  :)  Що провокираш спорове?  :wink: Ина4е дадения линк от Mayhem е това , което ти трябва.

07.11.06
23:36

Има си Бг форум за БИ, използвай го.

daobg.com /Или нещо от рода.../

FI

15.11.06
19:28

муай тай е най-изродското и аз съм много навит да тренирам ама верно няма къде в софия. :?

Разкажете нещо повече за този спорт.Аз дори не бях го чувал  :oops: .

16.11.06
08:41

Мисля, че е бил създаден в една от войните между Япония и Виетнам с цел да убива. Използват се лакти, коленам абе всяка част от тялото се превръща в смъртоносна. Има доста инфо в нета.

SO

16.11.06
21:51

[quote author=“G33K”]Заради некомпетентни хора пак ще стане спор кое БИ е по-добро...4овека иска Муай Тай и тва е...ся тоя коментар с айкидото ли4но мене ( като 4овек трениращ Киокушин ) ме нерви  :)  Що провокираш спорове?  :wink: Ина4е дадения линк от Mayhem е това , което ти трябва.

Ус и на мен са ми мн смешни като почнат да им чупят ръцете аахахах ами извинявайте ама за да се научиш на това трябва да тренираш поне 4-5години докато киокошина,кик бокса,бокса можеш да се научиш на самоотбрана за много по малко време
а за муай-тай и аз мисля че е готин стил

28.11.06
14:40

Не е за всички тоя спорд...трябва да си много решен и запознат добре за да тренираш иначе ще се откажеш до 1 месец.

FI

01.12.06
21:42

гледайте ONG BAK да се изкефите :twisted:във варна има школа...

01.12.06
23:59

Tom Yum Goong или английското му име The Protector ,това е филмът.Муай Тай с лек примес на акробатика и “холивудски каскади”  :)

ST

06.12.06
10:00

Доста е брутален ама мноого кефи... Аз не мога по здравословни причини да тренирам никакъв бокс, но иначе с кеф бих се записал на Муай или само Бокс  :D ... Впроче ако толкоз искаш и крака да вкарваш се запиши на Кик... ако искаш предимно с крака да боравиш, се запиши на Киокушин, а само за ръце на бокс... Ето така си избери какво искаш...  :D (ако не намериш Муай-тай място за трениране)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1