08.11.06
20:22
Здравейте,
понеже от две тренировки вече гледам, че са махнали във фитнеса ми уреда дето правих Knee raises (Повдигане на краката от вис) и сега се чудя на какво да правя упражнение за долната част на корема? Кажете някое упражнение което да замества Knee raises моля?
Мерси предварително.
08.11.06
20:35
Ми същото самоче от лег.По-лесно е, но можеш с тежест да го правиш.
08.11.06
20:36
на лоста , само че е доста по трудно :D
08.11.06
20:38
Ооо на лоста забрави, все пак само от месец тренирам. :wink: :wink: :wink: Ще се попикат от смях ако почна да се гърча на лоста. :lol: :lol: :lol:
THE LIFETAKER как точно се изпълнява с тежест от лег?
08.11.06
20:43
лягаш на лежанката , “ГЪЗА” ти е на ръба , слагаш тежест на краката и ги вдигаш нагоре и пускаш почти да опрат
П.п прави го бавно и задържай малко доло (но не да си пуснал краката да опрат) влиза адски добре
08.11.06
20:50
[quote author=“bezstrashen”]лягаш на лежанката , “ГЪЗА” ти е на ръба , слагаш тежест на краката и ги вдигаш нагоре и пускаш почти да опрат
П.п прави го бавно и задържай малко доло (но не да си пуснал краката да опрат) влиза адски добре
Точно. Някякъв дъмбел примерно хващаш и така.А и повдигането на краката от вис не са толкова трудни. Пробвай ги, пука ти че другите ще се смеят.
08.11.06
20:50
[quote author=“bezstrashen”]лягаш на лежанката , “ГЪЗА” ти е на ръба , слагаш тежест на краката и ги вдигаш нагоре и пускаш почти да опрат
Ок мерси много. :)
Така е.Да не ти пука.Аз съм на 17 и ходя с баща ми,който е на 46 и едва ли не не го сочат с пръст,но няма такова нещо,ние си тренираме и си ни е кеф :).
08.11.06
22:35
Съмнява ме да успееш да го правиш с тежести още от началото. Но иначе упражнението е това да. Даже някои хора го предпочитат пред повдигането от вис.
Fitday ти за какво ми даваш съвети,като тренираш само от месец?Балъшка история.
08.11.06
22:39
Аз тренирам и чета на тема бодибилдинг от доста повече от месец и мога да ти кажа, че що се отнася въпрос до хранене fitday знае доста повече неща от мен. Мисли преди да пишеш.
08.11.06
23:22
Тренирам от месец, но за диетите имам повечко опит, все пак ти си решаваш кого да слушаш и кого не.
09.11.06
09:23
Ами няма начин, една година ща не ща там трябва да тренирам.:wink:
09.11.06
10:10
За кое да ти давам съвети? Давала ли съм ти за тренировка съвет? Давам съвети предимно за хранене, защото смятам, че там знам някои неща, все пак за 2 месеца и половина 3 успях да сваля 12 кг с сравнително минимална загуба на мускулна маса. Чета и се интересувам много на тема хранене и немога да разбера какъв точно ти е проблема. За тренировки избягвам да давам съвети, освен ако не съм 100% убедена в нещо. Признавам, че в тренировките нямам много опит, като изключим кардио дейностите. След като нямаш нужда от моето мнение няма да ти го давам повече.
09.11.06
18:03
За кое да ти давам съвети? Давала ли съм ти за тренировка съвет? Давам съвети предимно за хранене, защото смятам, че там знам някои неща, все пак за 2 месеца и половина 3 успях да сваля 12 кг с сравнително минимална загуба на мускулна маса. Чета и се интересувам много на тема хранене и немога да разбера какъв точно ти е проблема. За тренировки избягвам да давам съвети, освен ако не съм 100% убедена в нещо. Признавам, че в тренировките нямам много опит, като изключим кардио дейностите. След като нямаш нужда от моето мнение няма да ти го давам повече.
wow 12 кг., поздрави, непременно ще те питам някои неща когато тръгна да чистя.
09.11.06
20:43
wow 12 кг., поздрави, непременно ще те питам някои неща когато тръгна да чистя.
THE LIFETAKER ще се радвам ако мога с нещо да помогна. Днес правих упражнението и мога само да кажа, че е супер. Мен лично много повече ме натоварва отколкото това от виса. Мерси много на всички още веднъж.
Нали “РАЗБИРАШ” от хранене.Тогава защо не ми каза кога да ям яйцата?Хитрец.
09.11.06
21:46
Казах ти вече, научи се да четеш, яйца могат да се консумират по всяко време! И престани да ми спамиш темата за корема ако обичаш.
09.11.06
21:50
[quote author=“freezer”]Нали “РАЗБИРАШ” от хранене.Тогава защо не ми каза кога да ям яйцата?Хитрец.
Първо fitday не е “хитрец” а хитруша доколкото разбрах аз :) .Вложи малко джентълменство брато.
fitday: то упражнението ти е ново сега и за тва го чувстваш по натоварващо.
Добре бе спирам,да беше казал прсото,че си някакъв начинаещ.Какво ми казваш какво да правя и какво не,като си тренирал по-малко от мен.Просто,за да няма следващия път “спам”,просто кажи,че толкова разбираш и това е.Не създавай грешни илюзии и се съмнявам,че яйцата се ядат когато си искаш.
Да, не може когато си искаш, трябва точно в 13.47 да ги ядеш, иначе става лошо :lol: Айде стига глупости, няма точно фиксирано време за яденето на яйца!
Как слагате тежест на краката като ги вдигате от лег ? Аз досега не съм измислил начин, без дъмпела да ми падне на главата. :lol:
10.11.06
12:50
Да, не може когато си искаш, трябва точно в 13.47 да ги ядеш, иначе става лошо :lol: Айде стига глупости, няма точно фиксирано време за яденето на яйца!
Значи яйцата е на добре да се ядът сутрин на гладно или вечер 1-2 часа преди лягане поради простата причина че те съдържат 2 вид протейн а именно яйчния а не суроватъчен.Яйчния протейн се разгражда по бавно 3-4 часа и повече докато суроватъчният по малко поради тая причина културстите го пият преди лягане защото наи-мн мускули се разграждат когато тялото е във покои и като няма протеин няма и ММ
[quote author=“topDevil”]Как слагате тежест на краката като ги вдигате от лег ? Аз досега не съм измислил начин, без дъмпела да ми падне на главата. :lol:
Аз бих те посъветвал по здраво да го даржиш.Не знам как го правиш ти. :D
09.12.06
22:11
e koe му е друдно вържеш дъмбела с колан както при кофи1ките примерно или да го даржиш по здраво.
[quote author=“fitday”]Здравейте,
понеже от две тренировки вече гледам, че са махнали във фитнеса ми уреда дето правих Knee raises (Повдигане на краката от вис) и сега се чудя на какво да правя упражнение за долната част на корема? Кажете някое упражнение което да замества Knee raises моля?
Мерси предварително.
Има и още един вариант..леко импровизиран.
Лягаш на пейката за коремни преси, само че ..наобратно..
Получава се полулег. :)
Хващаш се за мястото, където се застопоряват колената и вдигаш краката.
Ако ти е много леко - ползваш и тежести.
13.12.06
23:11
[quote author=“topDevil”]Как слагате тежест на краката като ги вдигате от лег ? Аз досега не съм измислил начин, без дъмпела да ми падне на главата. :lol:
Ами кат се замислиш кат си приближиш стъпалата едно до друго и между малкото пространство поставяш 1 дъмбел Останалото е да не гледаш да ти паден на главата и да стискаш зъби :D