09.11.06
19:01
Дайте мнения за тази суперсерия за ръце.
1.Френска преса 3. Разгъване на горен скрипец
2.Бицепсово сгъване с щанга 4. Концентрично сгъване
Благодаря ви предварително. :)
09.11.06
19:41
Значи според мен Суперсерийте не са добри.Аз лично съм привърженик на Суперсерия БИЦЕПС-ТРИЦЕПС.
09.11.06
19:58
Оп грешката е моя грешно съм прочел,но пак не съм съгласен пак със упражненията и със комбинацията им.И напиши дали искаш да покачиш маса или какво че така не е мн точно аз лично в момента със се насочил на упражнения които са точно за това да покача маса
09.11.06
20:04
Доста често срещана и предпочитана серия. На мен лично ми допада.
Значи сега съм с програма за покачване на мускулна маса.
1ден-гърди,трецепс
2ден-почивка
3ден-гръб,бицепс и трапец
4ден почивка
5ден-крака,рамо
6ден-почивка
7 ден-суперсерията
Искам суперсерията да е по-лека.Да не претренирам.Основна ми цел с тази програма е да покача маса в ръцете.
Според вас ще има ли ефект.И дайте предложения за по-лека суперсерия. :?:
09.11.06
20:26
Според мен това не е добре суперсерията да я правиш в НЕДЕЛЯ защото идва следващия ден със гърди трицепс и ще претренираш.Съвета ми е следния ако тренираш правилно и ако си правиш упражненията добре ръцете няма да са ти проблем.За да имаш напредак няблягаи на базовите упражнения и на 6-8повторения
1ден-гърди,трецепс
2ден-почивка
3ден-гръб,бицепс и трапец
4ден почивка
5ден-суперсерия
6ден-почивка
7 ден-крака,рамо
Така май е по-добре.А иначе аз имам добро въстановяване и си мисля,че няма да пректренирам,най-малко ще пробвам и ще разбера. :wink:
09.11.06
20:59
тъй пък рамото се претоварва на следващият ден :) , размени 7-ми с 6-ти , че поне да има 1 ден почивка между рамото и гърдите
18.11.06
20:51
както каза bezstrashen ако размениш 6 и 7 ден се полу4ава по-добре....но никаде не си ото4нил какъв ти е стажа и кои са другите упр които правиш за ръце.
Стажа ми е около 8 месеца без да считам 2 месеца кадето правех само лежанка,набирания,кофи и за бицепс 2-3 упражнения 2 пъти в седмица.Иначе за бицепс правя с дъмпели от седеж,бицепсово сгъване с щанга и концетрично,а за трицепс френска преса,с дъмпел зад глава и кик-бек.
19.11.06
15:46
[quote author=“bezstrashen”]тъй пък рамото се претоварва на следващият ден :) , размени 7-ми с 6-ти , че поне да има 1 ден почивка между рамото и гърдите
значи добре е че наи-накрая се получи добър вариант.За дъмбе, пробваи сгъване на дъмбел от полунаклом а при трицепс тесен хват,екстензия с дъмбел
21.11.06
23:40
Аз сега не мога да разбера :
1Това една супер серия с четири опражнения ли е или 2 серии с по 2 опражнения ?
Супер серия се нарича 2 опражнение направени едно след друго без почивка все едно е опражнение, а трисета са три опражнения без почивка помежду им! С четири мисля , не съм виждал и мисля ,че е неуместно и доста пресилено.
22.11.06
10:24
Това са 2 суперсериий.Ако беше четирисет щяха да са 4 упр.едно след друго но досега не съм виждал някои да прави подобно нещо.трисет да но четирисет НЕ :shock: :shock: :shock:
Нарича се гигантска серия.
Е само аз ли си мисля,че тази “гигантска серия” няма много смисъл от нея...?
Е аз не твърдя, че има смисъл :lol:
22.11.06
17:10
Значи може и гигантска серия може и четирисет важното че няма мн значение защото това е безмислено
Бе чак безмислено не е, ама караи де... По-скоро е за хора доста напред с материала
22.11.06
17:18
И за имам точно това в предвид.Може да се изпълнява но промерно при по голям стаж 10год,примерно
И за имам точно това в предвид.Може да се изпълнява но промерно при по голям стаж 10год,примерно
Еми аз имам 10год. стаж и малко отгоре,не съм я правил до сега,но според мен няма особен смисъл от нея...
Виж за суперсериите и трисетите съм за,но четирисет(гигантска серия) малко множко става...
Е аз не твърдя, че има смисъл :lol:
Е какво ти е мнението за нея ? Аз те питах сериозно :wink: