Еднодневна програма ? :)

09.11.06
21:12

Значи постигнах нещо в фитнеса и реших да се откажа всякакви хранителни режими, добавки, трупания на маса и т.н  и вместо тва да се отдам на някое бойно изкуство (ще ставам нинджа :))  )  и тъй като ми остава само 1 свободен ден в седмицата се чуда има ли еднодневна програма за запазване на масата . ? !?  .... (няма значение дали е много тежка)  благодарности :)

09.11.06
21:18

Значи няма как да запазиш масата ако треираш някои от боините изкуства няма такъв вариант защото ако тренираш 2,3,4,5 дни и един ден фитнес става 4 дни примерно кардио и 1 ден фитнес неможеш да запазаиш масата все еедно бегач на дълги разтояния да започва да се занимава със силов трибой :D :D :D

09.11.06
21:34

БИ са ми по 3 пъти в седмицата  + 1 ден фитнес

09.11.06
21:49

И аз не съм убеден, че има подобен вариант.
Поне не и за 1 ден. За 3 или дори 2 може. Но тогава ще ти стане прекалено натоварено

FI

09.11.06
21:58

неможеш да качваш маса или да поддържаш при положение че имаш излишно хабене на енергия.почнеш ли да търчиш и да се меташ по тепиха ще започнеш да топиш но пък след години ще станеш жилка ако се занимаваш сериозно което също е добре :wink:

09.11.06
21:59

Ми можеш да пробваш клек 3x8 , лег 3x8 , Гребане с щанга 3x8 , Тесен хват за трицепс 3x8 и корем...някакви такива общи работи...аз лично също тренирам БИ , но пък аз намирам време за 2 пъти седмично фитнес и определено ми е по-лесно да си разпределям упражненията .

JI

09.11.06
22:52

я го дай два дни като са ти следните
1 ден лег , чукове , набирания
2 ден лег , клек , тяга
по 5 срии 5 повтоения .

10.11.06
12:34

Значи има следния вариант ако тренираш БИ понеделник,сряда и петък можеш да правиш 2,4,6 ден от седмицата по леки тренировки по добреда са по 30-40мин отколкото една за цялата седмица 2 часа примерно.Тва е единствения вариант

10.11.06
12:42

А между другото какво Би смяташ да тренираш?

10.11.06
12:59

По-добре се отдай изцяло на бойното изкувство или изцяло на фитнеса.Едно от двете,просто не се връзват хоби и спорт.

10.11.06
16:37

еми фитнеса нямали те направи малко тромав.. смисал че ако не тренираш по по специален начин , щот ако праиш така стандартната тренировка ( смисал да се качва маса) нема да е добре..
поже да правиш - бой с сянка и такива работи които са част от спорта , ама нз кво тренираш и не мога ти кажа

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1