Има ли жени, които... - НЕАКТУАЛНА!

Прескочи до:

21.10.06
21:17

[quote author=“DDM”]Радвам се, че не получих отговор от сорта: “с 52 кг. при 162 см пак ще си дебела. Стигат ти 45 или по-малко.”  :D Не че би ме притеснило, но ще трябват обяснения, безсмислени спорове и т.н.
При теб нещата стоят по-различно, отколкото бяха при мен, но това е нормално, всеки е уникален.  :wink: Все пак си мисля, че наистина трябва да внимаваш да не сваляш тегло прекалено бързо. Чела съм оплаквания за провиснала кожа, здравословни проблеми и т.н. и това си е реална опасност. Имало е моменти, когато съм сваляла килограми не защото съм го целяла, а заради стрес напр. и видът ми беше като на зомби от третокласен филм на ужасите :) Все пак, тъй като отслабвах постепенно и винаги съм се старала да се движа доста няма висяща кожа :D
За следващите стъпки съм решила да си водя дневник. Надявам се, че като имам някакъв предварителен план няма да се изкушавам да нарушавам режима на хранене или да пропусна тренировка напр. Бих се радвала да говоря с теб за това. Нуждая се от някой, който да ми помага да поддържам мотивацията си. Не живея в София, но можеш да ми пишеш на diana_mincheva@abv.bg

Много съжалявам да чуя, че поредния човек, когото харесах за “другарче”, не живее в София. :(  Очевидно в София живеят само разни мацки, като тези, които имам неудоволствието да засичам през деня в моя фитнес - хилави, отпуснати, скучаещи “мутрески”, които смятат за модерно да убиват времето си “на фитнес”, за които “фитнес” означава 20-ина минути на велоергометър, надувайки ти главата с плямпане през цялото време и после сауна, по не знам колко време. Въпросните никога не припарват до залата със силовите уреди, вероятно от страх, че ако вдигнат 5 килограма, липсващите им мускули могат изведнъж да пораснат до гигантски размери и те да загубят убийствената си елегантност и сексапил.

А така си мечтая за човек (жена или мъж, няма значение, дори по-добре мъж), с когото да ходим заедно на фитнес, да ме напътства и тренира от позицията на по-опитен. Пък дори да не е по-опитен, поне да говорим на един език и да имаме обща гледна точка и цели, за да ме вдъхновява... :( Явно ми е писано да се бъхтам сама.

Имаш ли ICQ? Най-лесно ще ни бъде по него.

Аз имам проблем с дневника - това ми напомня автоматично за ученическите години и безумните диети, меренето на птичи дози храна и следенето да не би да хапнеш случайно 10 калории над позволеното. Имам подозрението, че и затова съм на пауза със свалянето - просто имам огромни съпротиви да почна да изчислявам, меря и записвам отново - сякаш онези времена така ще се върнат.
И целия онзи ужас, за който съм сигурна, че си спомняш - по наше време не беше като сега - огромни пубертети-динозавърчета, по стотина кила никому да не правят впечатление, нито това да е повод те да се възприемат или носят по-различно от останалите. Стандартите за фигура тогава бяха безкомпромисни - беше все тая дали си 65, или 150 кг. - отношението към теб беше еднакво унизително и подигравателно. Едно време беше немислимо да носиш нещо различно от дълго и торбесто, в което възможно най-много да изчезнеш. И разбира се, забрави мъжки интерес. И цялата тази мъка да си готов на всичко, за да станеш “привлекателен” и да се обвиняваш, че нямаш воля и оттам ти идват проблемите... :evil: Странно как човек носи дълбоко в съзнанието си тези травми, за които е бил сигурен, че отдавна са преодолени...
Мисля, че трябва да свърша известна психологическа работа първо - да се помиря с миналото, иначе няма да пристъпя напред.

23.10.06
11:32

Разбира се, и в ICQ става. 314 635 246 bodil4e това съм аз :wink:  Често можеш да ме намериш там.
Във фитнес-залата нямаше да съм ти особено полезна. Никога не съм ходила на фитнес. Желание имам, но нямам излишни пари, нито много време, пък и като виждам какви са редовните посетители ми става малко неудобно  :) С упражнения вкъщи също може да се постигне доста. Аз съм живото доказателство.  :) Доста време се занимавах с каланетика, но ми омръзна. Там се правят много повторения, а прогрес има доста бързо и в един момент се оказва, че трябва да направиш 300!!! повторения, ако искаш да се измориш. Сега съм на тема йога. :D Много е забавно. Трябват и други упражнения, разбира се, нещо, което да изтормози мускулите :wink: И понеже обожавам да ходя пеш, мисля, че движението е достатъчно.
А за старите времена, хе-хе, и аз ги помня. Най-лошото беше, че нямаше информация. Просто нямаше откъде да се намери. Роднините ме гледаха съчувствено... и толкоз. Била съм сигурно на 15-16г. , когато започнаха да публикуват програмата по каланетика, май във вестник “Старт” беше, и аз си ги събирах :D Веселко!
А от дневника не бива да се плашиш. Аз го приемам като “общо ръководство” с препоръки.  :) Все пак ти си го съставяш и ти можеш да го променяш. Нямам намерение да прекалявам с меренето и тегленето, нито с броенето на калории. Просто по принцип съм доста хаотична, включително и в храненето. Пропускам хранене, после си наваксвам, храня се еднообразно, а това не е добре.

08.11.06
14:59

Мина доста време и доста неща се промениха. Темата не е актуална повече. Модератори, можете с чиста съвест да я изтриете. :)

08.11.06
15:34

[quote author=“Lumina”]Мина доста време и доста неща се промениха. Темата не е актуална повече. Модератори, можете с чиста съвест да я изтриете. :)

Теми не се трият заради това. Информацията трябва да си стои, за да могат хората да търсят и четат. Иначе по тази логика трябваше всичко по - старо от месец да се трие ;)
Щом е неактуална, не пиши по нея и ще отпадне на задните страници. Ако искаш, мога да я заключа?

08.11.06
20:53

[quote author=”Петко К”][quote author=“Lumina”]Мина доста време и доста неща се промениха. Темата не е актуална повече. Модератори, можете с чиста съвест да я изтриете. :)

Теми не се трият заради това. Информацията трябва да си стои, за да могат хората да търсят и четат. Иначе по тази логика трябваше всичко по - старо от месец да се трие ;)
Щом е неактуална, не пиши по нея и ще отпадне на задните страници. Ако искаш, мога да я заключа?

Ясно... Е, чак да я заключваме, мисля, че няма смисъл. Ако можеш да я преместиш някъде назад, ако ли не - сама ще си отиде... :)

10.11.06
00:28

е, кое й е неактуалното на темата?

10.11.06
00:50

[quote author=“cran-berry”]е, кое й е неактуалното на темата?

Ами, не търся повече такива жени. :lol:

10.11.06
07:28

хаххахаха
то верно за кво ли са ти

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1