10.11.06
19:29
имам малко проблеми по съставянето на програмата ако може да ми помогнете.Значи имам възможност да тренирам 3 дни в седмицата и искам да оформя гърдите, да увелича обема на ръцете, да се разширя в раменете и гръдния кош на краката не искам да обръщам някъкво особено внимание може по 1 2 упражнения колкото да са стегнати но не много широки та си мисля да бъде
1 ден гърди
3 ден ръце
5 ден гръб и крака
а в събота или неделя малко кардио както и всеки ден да ще си правя вкъщи коремни преси
та проблема е че не мога да подбера подходящите упражнения за тази програма бихте ли ми помогнали моля
10.11.06
19:59
Кажи си стажа, килограмите и всичко. Така на сляпо кофти. Сигурно си начинаещ, прави базови упражнения, а не на машини. Къде ти е рамото?
10.11.06
20:09
Замисли се все пак за краката, ако ги тренираш ще постигнеш по бързо другите си цели(от тях расте цялото тяло)
19.11.06
13:54
според мен това 4е не искаш да тренираш крака е грешка и мн по добър вариант е да пробваш този сплит http://www.bb-team.org/training/000157.php .добра е за на4инаещ.а пък ако твърдо си решил да не тренираш крака пробвай 1ден-гърди,рамо
2ден-гръб,трапец
3ден-ръце