програма

10.11.06
16:58

Според вас програмата ми добра ли е тренирам година и половина вече и миналата година имах страшно мн напредак без никви такива химии на лежанката качих 25кг.Значи ето я програмата :

1 ден - гърди,трицепа
2ден - гръб,бицепс
3 ден - крака,рамене,трапец
4 ден - програмата започва от начало
5 ден - ден 2
6 ден - ден 3
7 ден - почивка

като тренировката ми е около 40-45мин.Като кардио в момента не правя защото няма какво да свалям(само за загравка разбира се).Това е за период на МАСА разбира се говорих със няколко инстурктури и казаха че е добра.Кажете си и вие мнението

TL

10.11.06
17:30

Ми според мен ще претренираш. Ако искаш да ходиш 6 дни в седмицата по добре прави по една мускулна група на тренировка. Тва за мен е принципно най-добрия вариант.

DU

10.11.06
17:36

Що не минеш на тредневен тренировъчен сплит хем ще отморяваш по добре хем ще имаш и напредък

10.11.06
19:00

3 дена един след друг и после 1 ден почивка ... малко трудно би се възтановил качествено. направи по 1 ден почивка межди тренировъчните дни

Сплита е добре подреден, може само почивката да ти е четвъртия ден а не 7ия, но въпроса е дали на теб ще ти действа. Според мен, ако тренираш от година и половина. Ако си на нея година и половина - пак кофти. Сменяй я на няколко месеца все пак.

DU

10.11.06
21:18

PaTriK
и аз това имах предвид през тренировка да тренира

11.11.06
11:48

[quote author=“boxerg”]Сплита е добре подреден, може само почивката да ти е четвъртия ден а не 7ия, но въпроса е дали на теб ще ти действа. Според мен, ако тренираш от година и половина. Ако си на нея година и половина - пак кофти. Сменяй я на няколко месеца все пак.

Значи искаш да кажеш да тренирам 3 дни и после почивка така ли а иначе за това да сменям програмата аз досега бях на програма :
1 ден - Гърди
2 ден - ръце
3 ден - крака
4 ден - Рамена
5 ден - Гръб
6 и 7 ден - Почивка

Деистваше ми мн добре но 3 месеца тренирах и искам да я сменя но не мога да си намеря програма за среднонапреднали.Кажи си мнението какво да правя и даи няква друга програма да я пробвам само да не е програма няква на ден по мускулна група.

11.11.06
12:05

Смени си програмата според мен ...

Сплита от първия ти пост е добър. Просто почивката да не ти е 7ия ден а четвъртия(три дни тренираш, един почиваш и пак 3 дни тренираш). Трябва сам да я пробваш и да видиш как ще е. Ако не ти се измаря прекалено бицепса с гърба няма да имаш проблем според мен. Някакви добавки взимаш ли? Възстановяването е най - важно в този случай. В това число и храненето.

FO

19.11.06
13:17

3 дни тренираш,1 по4иваш/3 дни тренираш,1 по4иваш и т.н.(тва е по първия сплит де).с правилно хранене и добавки ще можеш да възтановиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1