programa za trenirovka

Темата е заключена.

12.11.06
17:33

zdraveite na 15 godini i polovina sam treniram ot 1 godina no ne mnogo redovno po 1 pat v sedmicata ponqkoga i po rqdko.. 70 KG i 172 cm sam..  ako nqkoi po naprednal moje da mi napi6e nqkakva programa koqto misli che e dobra za men da go napravi molq. a sa6to vzimam i kreatin

Здравей , честит първи пост. Прочети правилата за да не се намесвам
ASTOR

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:45.

TL

12.11.06
17:54

http://www.bb-team.org/training/000157.php
Мисла че ще ти е екстра.И следващия път кирилица. :D

12.11.06
18:36

Значи по принцип програмата дето си му дал ми харесва на мисля че трябва да направи един месец поне всички мускилни групи защото така както е тренирал все едно е имал час по физическо дет се вика :lol:  :lol:  :lol:

TL

12.11.06
19:26

Ми да тва другия вариант - да почнеш с програмата за Абсолютно начинаещи от сайта за месец да речем и после по тази дето аз ти я дадох. Проблема е обаче ,че не знаем каква ти е формата. Дай инфо: размери, постижения...

12.11.06
19:29

Да, по-важно е да се каже тези 70кг дали са предимно мускулна маса, или има голям процент мазнини.
Освен това ако питаш мен на няма 16 не се занимавай с добавки. Даже и за тежести е рано по мое мнение, ама явно си го решил отдавна, та няма да те убеждавам.
И следващия път на кирилица;)

13.11.06
11:53

70 кг мускулна маса без почти никакви мазнини

13.11.06
11:56

в ръцете не съм много оформен  .. повече в раменете краката и гърдите
Не пускай поредни постове, използвай “промени”
Наистина прочети тия правила вече
ASTOR

13.11.06
12:12

Въпреки това дето си написал за размерите и това че не си мн оформен трябва да започнеш със тази програма едно за да преминеш мускулната треска друго тялото ти да свикне със натоварванията и няма да се квърляш веднага на големите тежести трябва да са умерени

13.11.06
17:14

амм.. мускулната треска отдавна съм я преминал  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1