13.11.06
14:52
Здравейте спрял съм се на следната програма http://www.bb-team.org/training/000157.php кажете си мнението за нея, добра ли е.Искам ако може да се коригира да махнеме тоя КОРЕМ от програмата и да го замениме с нещо друго, което да се вписва в дадената програма :idea: :roll: :)
Пиши с малки букви заглавието на темата си, сляпи няма
ASTOR
13.11.06
17:19
Да те разбирам че искаш да махнеш корема и да го заместиш с друга мускулна група ли.Какъв е проблема да не тренираш корема.Повечето хора им е по слабо развит корема не че моя е много развит :oops:
В момента тренирам по тази програма и аз
13.11.06
17:34
Програмата е добра за теб а като не си те прави корем по 2 упражнения както е във програмата прави само по едно.Защото 90% ако не и повече имат лош корем
13.11.06
19:26
Тренирал съм по нея едно време. Доста добре ми се отрази доколкото си спомням. Недей да махаш корема от сега, че след време ще се чудиш как да го направиш да изглежда нормално.
14.11.06
14:17
bugatibugati
Програмата е добра за теб а като не си те прави корем по 2 упражнения както е във програмата прави само по едно.Защото 90% ако не и повече имат лош корем
кажи с какво а аместя корема примерно в понеделник щото 2 пъти корем в седмицата не ми се прави, 4удя се коя мускулна група да сложа на мястото на корема в понеделник :?: :?
14.11.06
15:27
[quote author=“STIFLAR”]bugatibugati
кажи с какво а аместя корема примерно в понеделник щото 2 пъти корем в седмицата не ми се прави, 4удя се коя мускулна група да сложа на мястото на корема в понеделник :?: :?
Прави мускулна група която ти изостава
14.11.06
16:15
Пробвай да правиш мъртва тяга или добро утро, ако имаш проблеми с кръста от тягата.
16.11.06
11:42
дай некъв линк за тва добро утро че не го знам и не сам го чувал до ся.
И аз питам ако може някой да ми каже на мястото на единия корем в мойта програма кво то4но да сложа или кой ден да махна корема и с кво ше е добре да го замена :?: :?
16.11.06
15:37
Добро утро:
http://exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/BBGoodMorning.html
Чудесно упражнение за кръст /разгъвачи на таза/, задни крака и дълъг гръбен. И за задника :-)
Всичко добро,
Боян
16.11.06
17:33
[quote author=”Боян Дичев”]Добро утро:
http://exrx.net/WeightExercises/Hamstrings/BBGoodMorning.html
Чудесно упражнение за кръст /разгъвачи на таза/, задни крака и дълъг гръбен. И за задника :-)
Всичко добро,
Боян
Дам човека те е насочил към мн добро упражнение но мн малко хора го правят но като човек които досега него е правил като теб по добре го прави само с лоста.В залата ми видях човек дето никога не го е правил и сложи лоста и 20кг и ела виж после кво се вика болки без да е правил упражнения като тяга,чукове,мечка и т.н
16.11.06
17:39
Здрасти!
Благодаря ти, че пишеш това нещо за безопасността. Наистина е така - трябва да се почне с леко, и постепенно да се увеличава. Иначе упражнението е 10 пъти по-безопасно от тяга, но те съветвам да го започнеш с къс лост - 10 кг или в краен случай с 20 кг. Аз лично започнах с 10 кг - сега правя с около 45.
Всичко добро,
Боян
16.11.06
18:48
[quote author=”Боян Дичев”]Здрасти!
Благодаря ти, че пишеш това нещо за безопасността. Наистина е така - трябва да се почне с леко, и постепенно да се увеличава. Иначе упражнението е 10 пъти по-безопасно от тяга, но те съветвам да го започнеш с къс лост - 10 кг или в краен случай с 20 кг. Аз лично започнах с 10 кг - сега правя с около 45.
Всичко добро,
Боян
добре а примерно къде е добре да го сложа в понед или сряда и на кое място след първото или второто упражнение...???
16.11.06
18:53
Нали искаше да е вместо единия корем. В сряда нямаш корем.
Пробвай петък вместо корема 7 подхода по 10 бройки.
17.11.06
20:14
[quote author=”Боян Дичев”]Нали искаше да е вместо единия корем. В сряда нямаш корем.
Пробвай петък вместо корема 7 подхода по 10 бройки.
Искаш да кажеш 7 серии по 10 повторения ??
не са ли ного 7 серии? да не си прееба гърба а? :? :shock:
17.11.06
20:50
Значи БОЯН иска да ти каже да направиш няколко серии според мен да видиш как ще ти подеиства.А интересно ми е знаеш ли как се прави да не стане някои фал.Иначе 4 серии са добре но го прави като последно упражнение и първо научи как се прави и после слагаи кг
19.11.06
22:28
добре де дайте колкото се може повече инфо за изпълнението на тва упражнение и аз не съм чак толко зле като на4инаещ мисля 4е ше се справя .Само ако може и горе долу като за начало по колко серии и повторения да почна? :P :?:
19.11.06
22:31
ако може и некой по- подробен линк с информация ше съм ного благодаен! :P
20.11.06
10:14
Здрасти!
Ами слагаш си лост на врата, все едно ще правиш заден клек, разкрачваш се малко по-широко от широчината на раменете и бавно и контролирано се навеждаш надолу от кръста, докато тялото ти стане успоредно на пода. После бавно и контролирано се изправяш нагоре. През цялото време се опитваш да гледаш напред, защото по този начин гръбнакът ти ще стои по-изправен. Гледай да бъде колкото може по-изправен. И успех.
Ако искаш да си силен, изправящите мускули /posterior chain, както им се вика на английски/ са задължителни :). През тях минават повечето от движенията които извършваме в ежедневието. Също така ако те интересува само външния вид, за завършен гръб те пак са много важни.
Всичко добро,
Боян
21.11.06
11:09
мерси много а информацията, мисля че схванах за кво става на въпрос от обясненията.Само ако може некое работещо линкче че тва горе не работи 8)
23.11.06
18:56
daite link
Петко К - пиши на кирилица.