[quote author=“Dan Kolov”][quote author=“Lucifer_”]това са ми нови резили от тая седмица
————————————————————————————-
Лег:120х2
Прав Лост за Бицепс:тука нз кво да напиша според мен само клек, тяга и лег има смисъл от мах
Тяга:150х2-3 (не правя на мах)
Клек:150х4-5 (пак не правя мах шот лесно се контузвам за сега Smile )
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват:неам си изнавпредстава
Набирания:10тина
Набирания с Тежест:нем
—————————————————————————————
Лично тегло:85 (някъде там)
Ръст:181
Процент мазнини:нз
Ръка(студена):41
Гръдна Обиколка:110
Талия:78
Бедро:65
Прасец:45
години:16
стаж: 1г. 2м.
—————————————————————————————
олеее как не съм видял да ти отговоря не знам!!!! пропуснал съм просто :) еми да ти кажа ли вчера кляках 150х12 ми е клека и както казах мах не правя! (и мисля че не е мн за моите килограми ! няма два пъти теглото ми) просто не се излагай ..... то момичета клякат с повече ! за справка световнато по силов трибой !!!! иначе пия кат има кинти аминокиселини и креатин+глутамин !!!!! за химия .......кат му дойде времето .......мисля че съм малък засега!!!
[quote author=“iceman”]той сигурно дига едва 50 :) 120 кила хахахахахахаха хахахаха скъсах се от смях алелеле
мен ли визираш в това ти изказване че доколкот видех си с 20 кила по лек от мен
14.11.06
12:56
http://www.venci89.info/~arni/180%20murtva%20tqga.avi
тук правя тяга сьс 180кг
[quote author=“ArnoldPl”]http://www.venci89.info/~arni/180%20murtva%20tqga.avi
тук правя тяга сьс 180кг
Малее колега настръхнах като те гледам! Много си се огънал бре, не е ли по-добре на 150 да направиш 2-3 повторения ама както трябва?
15.11.06
00:38
Ами имах мерак да го направя тоя макс:)
иначе това с огьването уж се стремя вече да го избягвам...в случая наистина можеше по-добре,признавам :oops: :?
височьк сьм...
и аз мисля че маховете във бодибилдинга нямат място!!!! а и честно казано филмчето е мн лошо аз лично виждам само началото и кат я вдигнеш!!! сече кофти а и имам чувството че я изхвърляш някяк си...като щангистите !!! може и да греша от лошото качество !! на вас сече ли ви
[quote author=“The_undisputed”]Ами аз си мисля че няма смисъл ама аре да ми са посмейте малко и на мойто постижения щото като гледам тука кви култористи и силови трибоици си имате .... мани бегай ...
Лег - 1 х 100
Тяга - 8 х 70 ( правя я от 3 седмици и не смея да качвам бързо кг не съм пробвал макс )
Клек - 1 х 75
Френско - 6 х 40
Биценпс - 8 х 40
Раменна преса пред главата - 4 х 60 ( правил съм и 8 х 60 но сега ми падна малко силата )
Скрипец пред гърди - 1 х 90
Набирания - 10 без тежест
на 19 години съм тренирам от година и половина без никакви химии и без добавки ( засега )
184 см висок
75 кг
110 - гръдна
37 см ръка
54 см бедро
прасец - незнам
абе това как може да е нормално ? тягата и гърдите такава разлика да имат ?!?(в тежестите става въпрос)
21.11.06
11:44
[quote author=“Lucifer_”]и аз мисля че маховете във бодибилдинга нямат място!!!! а и честно казано филмчето е мн лошо аз лично виждам само началото и кат я вдигнеш!!! сече кофти а и имам чувството че я изхвърляш някяк си...като щангистите !!! може и да греша от лошото качество !! на вас сече ли ви
ми да ти кажа точно пьк за мьртвата тяга има място!
според арнолд,(а и не само според него) тя е ключа кьм силата и пльтността на цялото тяло.:)
а освен това тия неща ги правя ведньж на месец,през останалото време си правя нормална мьртва тяга, с леки тежести...а иначе на клипчето не я мятам изведньж бе :) просто е правено с телефон,няма как да е добро;)
22.11.06
11:02
[quote author=“ArnoldPl”][quote author=“Lucifer_”]и аз мисля че маховете във бодибилдинга нямат място!!!! а и честно казано филмчето е мн лошо аз лично виждам само началото и кат я вдигнеш!!! сече кофти а и имам чувството че я изхвърляш някяк си...като щангистите !!! може и да греша от лошото качество !! на вас сече ли ви
ми да ти кажа точно пьк за мьртвата тяга има място!
според арнолд,(а и не само според него) тя е ключа кьм силата и пльтността на цялото тяло.:)
а освен това тия неща ги правя ведньж на месец,през останалото време си правя нормална мьртва тяга, с леки тежести...а иначе на клипчето не я мятам изведньж бе :) просто е правено с телефон,няма как да е добро;)
ArnoldPl силен си но внимавай с тягата -там стават най-лошите контузий да знаеш,и то точно в 1-те.
Постижения:
Лег - единица на 95кг
за бицепс крив лост - двойка на 50кг
мъртва тяга - 10ка на 80кг (единица не съм пробвал)
клек (крака не правя) но все пак - 6 на 70 кг :)
Данни:
години - 17 и 7 месеца :)
Висок - 1.85м
тегло - 78кг
ръка - 36 и малко (като пиех креатин - 37 )
гръдна обиколка - 115см
2 години и половина стаж, но с прекъсвания от по 4-5 месеца всяко лято..
Абе ти не си добре нещо как може на тягата да я праиш с толкова малко пък лега с повече кила :shock: :shock:
а и не само ти кви са тия уникати ?!?!? :shock:
28.11.06
23:17
[quote author=“Ayo”]Абе ти не си добре нещо как може на тягата да я праиш с толкова малко пък лега с повече кила :shock: :shock:
а и не само ти кви са тия уникати ?!?!? :shock:
Всичко зависи от кръста на човек.Аз примерно нямам колан и повече от 110кг-ма за Тяга не смея да дърпам (засега ) ,кръста ми е лимитиращ фактор дори в клека ,и заради него спестявам поне 10-кг-ма работна тежест и оттам.
А и...човека си прави 10-ка на тяга, ако е за единица, сигурно ще вдигне 10~15 кила повечко, ама за к’во му е. :)
04.12.06
11:29
[quote author=“power_hammer”][quote author=“ArnoldPl”]Значи аз сьм на 17.
Тежа 82 кг
Висок сьм 1.89
Тренирам почти 3 години,
В разлини пероди от този стаж сьм стигал до следните постижения:
Клек:120кг(почти никога не го правя)
Тяга 175кг
Лег 150 кг-2 повторения но не до долу а 6-7 см преди гьрдите(не мога да пускам до долу,така сьм устроен явно)
Обиколката на рьката ми е 43см,на бедрото 58,грьдна 119.
Бачка ти си ми идол!Най-накрая някой дето си тренира здраво и си бере плодовете на труда , а не тия 14 годишни гъзове дето дигат 200кила 100 пъти с една ръка.
mersi :)
не се сдържах просто...На 85 кг и то при година и нещо стаж правел 12 клека с 150?! и не било много?! е за полуклек дори е малко да... Друг пък Лег-а му два пъти колкото тягата. Трети дигал 150 ама не до долу, на 6-7 см...Някой Френското му колко Клека...Някакви мутанти с 120-140 гръден кош под 20 години..
момчета не се излагаите с тия абсурди.
ПЪЛЕН КЛЕК е под паралела :!:
ПЪЛЕН ЛЕГ е до гърдите :!:
ТЯГА се прави до пода :!:
ако резултатите ви се водиха от правилната форма а не от егото ви, то нямаше да има такива изцепки.
06.12.06
22:40
Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
Сега ще ти обясня (за сравнение виж лег-а и тягата и ми кажи дали се изхвърлям при тях )
Тренирам вече 2.5 години Бил съм 85кила преди година (не всъшност преди 10 месеца за справка виж по-назад в темата)
Преди 10 месеца правех 3-та серия 120кг-ма клек 10-12 пъти (Бедрото ми беше 64)
сега (тегло 92кг-ма съм) правя следните серий (освен клек и,повдигане на пръсти и мъртва тяга с прави крака друго не правя защото нямам други уреди у нас)
Тренировката ми за крака (ще пиша и моментните серий и кг-ми)
1серия -65кг-ма 10-12повторения
2серия-95-105кг-ма 10-12повторения
3серия-135кг-ма -10-12повторения
4серия140 -6-8повторения или ако не се чувствам 100% 125кг-ма -12повторения
5серия 95-кгма 10-12повторения
досега само веднъж съм слагал 150кг-ма и признавам че последните пъти не бяха чисти
,но темата е за максимални постижения ,а не за нагряващи серий.
[quote author=“RAMBO”]не се сдържах просто...На 85 кг и то при година и нещо стаж правел 12 клека с 150?! и не било много?! е за полуклек дори е малко да... Друг пък Лег-а му два пъти колкото тягата. Трети дигал 150 ама не до долу, на 6-7 см...Някой Френското му колко Клека...Някакви мутанти с 120-140 гръден кош под 20 години..
момчета не се излагаите с тия абсурди.
ПЪЛЕН КЛЕК е под паралела :!:
ПЪЛЕН ЛЕГ е до гърдите :!:
ТЯГА се прави до пода :!:
ако резултатите ви се водиха от правилната форма а не от егото ви, то нямаше да има такива изцепки.
Мани, няма смисъл.
Преди време обяснявах на някакъв 16 годишен, 65 кг с година и нещо стаж, че НЕ вдига 130 от лежанка, защото да правиш мост, да правиш 10 см амплитуда без да докосваш гърдите и да ти държат щангата през това време не се брои за вдигане.
А за баланса в развитието - редовно виждам хора, които за бицепс сгъват повече, отколкото си слагат на клек ;)
[quote author=“morphey”]Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
.
не става въпрос за тебе
незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото
мога надолу ми е по-лесен от този за паралелно на земята краката :?
07.12.06
20:53
[quote author=“RAMBO”][quote author=“morphey”]Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
.
не става въпрос за тебе
Гузен негонен бяга :oops: :wink:
[quote author=“Ayo”]незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото
Странно или не..и аз така го чувствам.
При полуклек, усещам повече напрежение в колената някак си.
Yoda - Поздравление за клека! 200 кг - 2 ка си е сериозна тежест. Ти поне пишеш реалните си резултати, а не “псевдо” постижения като повечето момчета тука..
[quote author=“NRG52”][quote author=“Ayo”]незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото
Странно или не..и аз така го чувствам.
При полуклек, усещам повече напрежение в колената някак си.
Еми това е нормално,защото в долно положение все едно “почиваш”.Така е с всички упражнения примерно тяга,като удряш щангата в земята е по-лесно отколкото да се спуска до 2-3 сантиметра над земята.Или пък с лега,когато правиш със щанга е по-лесно да я правиш до долу,отколото на 1 см от зърната примерно :wink:
ZUM какво правиш ти бре тука за 2 седмици какви са тия кила с по 15 отгоре и ако може сажи ми как за толкова малко време 4 см в гр обиколка :shock:
[quote author=“FLY”]ZUM какво правиш ти бре тука за 2 седмици какви са тия кила с по 15 отгоре и ако може сажи ми как за толкова малко време 4 см в гр обиколка :shock:
Ако мислиш, че лъжа, ще ти доведа поне 3-ма човека, които могат да потвърдят, че толкова сам качил, а и на 55 правех 5, а 70 са 2 :) . А в тия 4 см. и аз се почудих :shock: . Аз си мерих гръдната след тренировка за гръб и може би за това е толкова.
п.п. Не е за 2 седмици, а за 2 месеца ;) .
ок може да ти е силно упр аз лично имам гр горе долу като твоита с 35 ръка-студена но немога да ги вдигна 70-3 пъти ,но все пак при всеки е различно а пък и аз не съм ниакво мерило
13.12.06
22:48
13 години
лег-30 ама от скоро тренирам
свиване на дъмбел за бицепс-там го правя спокойно 5 пъти с 10кг(мощен бицепс имам)
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см
ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш. :P
[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]
свиване на дъмбел за бицепс-там го правя спокойно 5 пъти с 10кг(мощен бицепс имам)
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см
:lol: доста погрешна представа имаш за тягата
14.12.06
21:40
Dare_Devil я се стегни бе човек как с твойта физика ще дигаш 100 кила 5-6 пъти...пффф стига сте пускали некви плоски лъжи че просто вече не знам... :wink: ...аз съм с подобни разбери като тебе:176 см 70 кила на 8-9% мазнини;36-7 ръце;115 гръдна като гърдите ми вървят доста добре и дигам чисти 8 пъти 80 кила...а ти дигаш с 20 кила отгоре така ли??
Интересно ми е защо над 50% от коментарите са “защо лъжеш и пишеш глупости”.
Нямам думи. Ама то сигурно и аз да постна какво вдигам ще ме питат с колко съм излъгал, въпреки, че тежестите биха били скромни...
Стегнете се, бе хора! Като лъже какво толкова, да си лъже, защо се джавкате така?! Пък може и да не лъже? Може да е як...
Тая тема за мен има една полза - кара ме да се смея...
[quote author=“marzipan”]Интересно ми е защо над 50% от коментарите са “защо лъжеш и пишеш глупости”.
Нямам думи. Ама то сигурно и аз да постна какво вдигам ще ме питат с колко съм излъгал, въпреки, че тежестите биха били скромни...
Стегнете се, бе хора! Като лъже какво толкова, да си лъже, защо се джавкате така?! Пък може и да не лъже? Може да е як...
Тая тема за мен има една полза - кара ме да се смея...
Много важно е и какво хората имат предвид под “вдигам”
Едно е да е пълният обхват и да е направено бавно, а съвсем друго е с малко амплитуда.
Тук и никой не пише как прави упражнението и затова стават такива препирни
:wink:
15.12.06
18:20
InDaHEad
не те лъжа ако ако искаш вярваи .но какво лошо има като ги вдигам ??а и няма смисъл да лъжа нали за това е тази тема за да се коментират постиженията а не за да пишем глупости
15.12.06
18:24
InDaHEad Не лъже аз му паза няма лъжа
15.12.06
18:33
Аха вие съседи ли сте бе :) ...е ок щом казваш значи е така :wink:
[quote author=“NRG52”]ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш. :P
Не за бицепс, а за гърди - лежанка. И не е 2, а 3 ;) .
Малко късно видях поста затова сега отговарям :oops:
23.12.06
20:43
Леле, колко много лъжци! :)
А по принцип слага ли се лоста като се казва колко вдигам?
[quote author=“koisymazzz”]Леле, колко много лъжци! :)
А по принцип слага ли се лоста като се казва колко вдигам?
Не мноо ясно че не го смяташ кой ти смята лоста некфи си 20 кг :lol: :lol: :lol: :lol: