Тренировка + начин на хранене

14.11.06
17:29

Здравейте посетители на този форум и сайт. Сега по същество .. Започнах с фитнес залата преди 2 седмици , като преди това ходих на лостове кам месец и нещо .. Относно упражненията - правя до 3 упражнения за дадена мускулна група, като все още несъм започнал с краката . За мене правилното изпалнение на упражненията е важно , а не тежестите с които то се прави - е и те са важни ,когато говорим за качване на маса [ до този извод стигнах още преди година и нещо ,когато пак бях започнал тренировки във фитнес зала  :) ] . За съжаление сега не ми е много възможно ходенето на басейн , но преди то бе от голямо значение за релефността и ненатрупването на мазнини , когато тренирах . За това дали 3 дни в седмицата е добре да тренираш , или да тренираш 2 дена после два да почиваш, както и други варианти .. си зависи изцяло от това как самия организъм най-добре се чувства. Относно храненето - храня се добре , като в момента гледам не толкова да качвам маса, колкото да вкарам тялото си в тренировъчен режим. Мисля да направя следното - пропорционално да намаля приема на въглехидрати и да кача приема на мазнини - растителни и животински . Приемането на глутамин, протеин , креатин и витамини ще е задалжително :) Искам мненията ви , относно моето виждане на тренировъчната програма , както и начина на хранене :)

Изясни малко повече какво питаш за начина на трениране(не го разбрах това с 2 тренираш 2 почиваш и 3те дена). Храненето - прочети за РБР. Това ще е най - добрия вариант според целите ти като гледам.

14.11.06
20:07

[quote author=“boxerg”]Изясни малко повече какво питаш за начина на трениране(не го разбрах това с 2 тренираш 2 почиваш и 3те дена). Храненето - прочети за РБР. Това ще е най - добрия вариант според целите ти като гледам.

Тоест - 2 дена тренираш 2 почиваш , или тренираш понеделник , сряда петък .... а РБР ?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1