16.11.06
20:44
здравеите!Biotech mega gainer 3100 до сега го взимах за протеин днеска си купих днеска си купих креатин и гледам че на кутията има сьщите сьставки като мега геиньра.Та biotech имат ли протеин и според вас това креатин ли е ???ако е значи досега несьм пил никога протеин???? :shock:
ъм аз си съм зле или ти неможеш да обясняваш?
Начи имаш гейнар на Биотеч , неска си си взел креатин или протеин?
и какво им е еднакво?
неска си зех креатин и има сьщите сьставки като геиньра на биотеч а биотеча го пих като протеин досега. малко калпаво сьм обяснил наистина
16.11.06
21:45
Не може креатин да има съставки като гейнър. Нещо изобщо не знаеш за какво става въпрос. Биотек се чете. Т’ва Биотеч много ме дразни вече.
:shock: Kреатин да има съставки като гейнър,а гейнъра си го пил като протеин :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И въпроса ти е’‘а biotech имат ли протеин и според вас това креатин ли е ???ако е значи досега несьм пил никога протеин????’‘
Бе ти тва пиян ли си го писъл,напушен ли......... :?
Ако искаш нормален отговор задавай нормални въпроси :wink:
абе отидох преди няколко месеца при една и и викам дай ми протеин!И оная май ми е дала креатин мешан с глутамин таурин така бише на биотека.И тва го виждам чак сега кат гледам какво има в креатина който си купих днеска до сега не бях поглеждал опаковката на биотека.А сьм го пил като протеин за количеството имам предвид.просто сьм си мислел че тоя геиньр на биотек е протеин!!!Разбирате ли сега???
Разбрахме само че си доста голяма блейка :lol: . Пичаго ти не гледаш ли кфо пиеш бе? Или е така си шибаш прахчета за спорта ? С тея работи шега не бива! Чети внимателно следващия път!
:D аз тогава за прьв пьт отидох да си зема суплементи.И щот нищо незнаех и бях чул от някьде че е хувабо протеин да се зима и отивам при тея им викам дай ми протеин и оня ми дава аз кво и да чета нищо не разбирам.И са чак кат влезнах в тоя форум започнах да разбирам нещата. :D