biotech има ли...

16.11.06
20:44

здравеите!Biotech mega gainer 3100 до сега го взимах за протеин днеска си купих днеска си купих креатин и гледам че на кутията има сьщите сьставки като мега геиньра.Та biotech имат ли протеин и според вас това креатин ли е ???ако е значи досега несьм пил никога протеин???? :shock:

16.11.06
20:52

ъм аз си съм зле или ти неможеш да обясняваш?
Начи имаш гейнар на Биотеч , неска си си взел креатин или протеин?
и какво им е еднакво?

16.11.06
21:04

неска си зех креатин и има сьщите сьставки като геиньра на биотеч а биотеча го пих като протеин досега. малко калпаво сьм обяснил наистина

Не може креатин да има съставки като гейнър. Нещо изобщо не знаеш за какво става въпрос. Биотек се чете. Т’ва Биотеч много ме дразни вече.

16.11.06
23:22

:shock:  Kреатин да има съставки като гейнър,а гейнъра си го пил като протеин :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
И въпроса ти е’‘а biotech имат ли протеин и според вас това креатин ли е ???ако е значи досега несьм пил никога протеин????’‘
Бе ти тва пиян ли си го писъл,напушен ли......... :?
Ако искаш нормален отговор задавай нормални въпроси :wink:

16.11.06
23:29

абе отидох преди няколко месеца при една и и викам дай ми протеин!И оная май ми е дала креатин мешан с глутамин таурин така бише на биотека.И тва го виждам чак сега кат гледам какво има в креатина който си купих днеска до сега не бях поглеждал опаковката на биотека.А сьм го пил като протеин за количеството имам предвид.просто сьм си мислел  че тоя геиньр на биотек е протеин!!!Разбирате ли сега???

17.11.06
18:53

Разбрахме само че си доста голяма блейка  :lol:  . Пичаго ти не гледаш ли кфо пиеш бе? Или е така си шибаш прахчета за спорта ? С тея работи шега не бива! Чети внимателно следващия път!

18.11.06
15:20

:D аз тогава за прьв пьт отидох да си зема суплементи.И щот нищо незнаех и бях чул от някьде че е хувабо протеин да се зима и отивам при тея им викам дай ми протеин и оня ми дава аз кво и да чета нищо не разбирам.И са чак кат влезнах в тоя форум започнах да разбирам нещата. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1