15.11.06
16:20
ами здравейте .. имам малко проблем4е с рьцете си4ко др си ми рьсте доста добре но малко ми изостават рь4и4ките на 14 сьм тренирам от 4 месеца 36 рька ка4вам по половин см на месец а имам фр който тренира от 8 месеца и си ка4ваше до скоро по 1 см ако може да хелп ;) :D
15.11.06
16:36
Е тва не е спорт за няколко месеца,тренирай поне 1 година и тогава кажи че имаш проблем с ръцете.Освен тва 0,5см на месец е много ама много добре ти кво искаш да ти расте с по 20 санта на седмица ли?
15.11.06
16:36
Епа от храненето ще да е
скоро не сам се смял така. тва е много добре с 0.5см на месец сега му е времето да качваш.след 2-3 год ще се радваш за 2 см на година. затова не се жалваи яй повече и сичко ще е наред
15.11.06
16:44
мерси ;)
15.11.06
19:02
[quote author=“backtoreal”]ами здравейте .. имам малко проблем4е с рьцете си4ко др си ми рьсте доста добре но малко ми изостават рь4и4ките на 14 сьм тренирам от 4 месеца 36 рька ка4вам по половин см на месец а имам фр който тренира от 8 месеца и си ка4ваше до скоро по 1 см ако може да хелп ;) :D
Ха,ха,ха ти знаеш ли че хората не качвам по 1 на години ти пишеш че искаш да качваш постоянно.Първо това е въпрос на генетика и после ако се качваше така както ти искаш рацете да са по 1метър :lol: :lol: :lol:
15.11.06
19:03
Качваш така защото си начинаещ, по - късно ще качваш по - бавно. И тогава вече може да кажеш, че ти изостават.
ха-ха на 14 години 36 санта рака и с тоз стаж и да качваш по 0,5 см на месец ? Раката ти е мазна 200% на тез години 36 малко странно
15.11.06
19:24
Моята е 32 на 16 години
16.11.06
11:07
Откаде си сигурен че е мазен.Познавам един на 14 дет зоби метан със още нещо и е със 39някъде.Но на тея години химията спира естествения растеж и после става ......
16.11.06
15:15
JO , прав си не е толкова 4иста но не и толко мазна.. :)
Откаде си сигурен че е мазен.Познавам един на 14 дет зоби метан със още нещо и е със 39някъде.Но на тея години химията спира естествения растеж и после става ......
+
Тези лъжи ги запази за себе си .... метаноанабол ако иска да взима по 20 хапа на ден и да си пере в задника по 2 инджекции омнадрен на ден пак неможе да не е мазна и да е толкова голяма(за тези години) Той тоз къв е ? Родил са е с 28 рака и тренира от 9 годишен ли ко ?
по темата:
backtoreal
е никаде не съм казал ,че е само маз пък :wink:
16.11.06
18:33
+
Тези лъжи ги запази за себе си .... метаноанабол ако иска да взима по 20 хапа на ден и да си пере в задника по 2 инджекции омнадрен на ден пак неможе да не е мазна и да е толкова голяма(за тези години) Той тоз къв е ? Родил са е с 28 рака и тренира от 9 годишен ли ко ?
по темата:
backtoreal
е никаде не съм казал ,че е само маз пък :wink:
Първо искам да ти кажа да си оправиш критериите какво според теб е мазна ръка щом не е кат на културистите значи е мазна така ли. :lol: :lol: :lol: после да ти кажа кат не вярваш сега ше седна да ти пиша.
аз знам какво е мазна рака явно ти незнаеш ! И култористите ги остави на страна тоз и 14 годишния едва ли се сравнява с култористи (дано не е така защото просто е смешно)и аз знам един 14 годишен дето е 120 килограма....няма маз ама изобщо само ако я изчисти ще стане 50 килограма има няма
П.П. Без повече коментари да не разваляме темата
17.11.06
00:50
ако има още препорьки пишете :D
[quote author=“backtoreal”]ами здравейте .. имам малко проблем4е с рьцете си4ко др си ми рьсте доста добре но малко ми изостават рь4и4ките на 14 сьм тренирам от 4 месеца 36 рька ка4вам по половин см на месец а имам фр който тренира от 8 месеца и си ка4ваше до скоро по 1 см ако може да хелп ;) :D
с това си изказване доказваш малкия си опит........ това полвин сант е супер много !!!!! а иначе не казвам че не може и повече в началото но все пак и това си е много :wink: тва да ти е проблема :wink:
17.11.06
22:01
добре де..