тренировка?

SO

17.11.06
18:36

здравейте
значи на 17 години висок 172см 75кг
тренирах близо 8 месеца (до средата месец ючи) когато бях сполетян от нещастието да си счупя ръката и от тогава до преди седмица не бях тренирал.та като влязах за първи път не си тренирах по старата програма а просто загрях всички мускулни групи.та искам да попитам трябва ли да си сменя програмата или да продължа да тренирам по старата или ако трябва(което сигурно и ще стане)какво да сменя в нея.
ето я и програмата ми:
понеделник:Гърди + рамо 3 упражнения - 4 серии за гърди и 3 упражнения - 3 серии за рамо
сряда:бицепс + трицепс (първо тренирам трицепса защото ми казаха че било по добре)правя по 3 упражнения - 3 + 1 загряваща серии и за 2те мускулни групи
петък:гръб + трапец 3упражнения за гръб - 4 серии и 2 упражнения за трапец - 4 серии
за всички упражнения правя по 8/10 повторения редувам ги през седмица

така тренирах преди!
тренирам с цел покачване на ММ

Отначало ти трябва обща тренировка. Едно упражнение буташ, едно дърпаш и така за всяка група. Пример - гърди, гръб, рамо, бицепс, трицепс, крака, корем. Аз бях така защото и аз спирах. И никакви изсилвания отначало.

17.11.06
21:04

[quote author=“boxerg”]Отначало ти трябва обща тренировка. Едно упражнение буташ, едно дърпаш и така за всяка група. Пример - гърди, гръб, рамо, бицепс, трицепс, крака, корем. Аз бях така защото и аз спирах. И никакви изсилвания отначало.

Мнението ми е като твоито.Отначало не трябва да се силиш че аз съм ставал свидетел как човек не тренира няколко месеца и после как се къса гърда.Направи около месец тренировки за всички мускулни гръпи и после се върни към програмата си ако разбира се тя ти е носела резултати

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1