тренировъчен цикъл пет дена за пет седмици

17.11.06
17:46

здравеите какво мислите за този мезоцикъл които запои4нах от седмица две ве4е за пока4ване на мускулна маса
1 гръб 4 упражнения по 3 серии по 8, 10 повторения
2 рамо,трапец  3 упражнения  по 3 серии 8, 10 повторения
3 крака 3 упражнения по 3 серии 8,12 повторения
4 ръце 2 упражнения за бицепс и 2 за трицепс по 3 серии по 8,10 повторения
5 гърди 3 упражнения по 3 серии по 8,10 повторения

Ще тренирам по тази програма 5 седмици и после Ще запо4на треидневен сплит с по малко повторения, вси4кия този материал за тренировъ4ните цикли го про4етах от една книга

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 08:58.

Може да вкараш още едно упражнение за трицепс. Другото изглежда добре. Подредбата ми харесва доста.

17.11.06
20:57

Програмата е добре съставена ,но смени гърдите или ръцете да не са така какво са сега.Примерно
1 рамо,трапец
2 гръб 
3 ръце
4 крака
5 гърди

Така е по добре.Иначе за гърдите още едно упражнение задължително както и за краката.За трицепса задължително още 1 упражнение.

18.11.06
09:06

Ей, ама така...ще си разкърти и трапеца и ръцете :x
Ръце след гръб..не върви, а трапеца се натоварва доста при трен. за гръб/от МТ, ако прави/

18.11.06
19:20

[quote author=“NRG52”]Ей, ама така...ще си разкърти и трапеца и ръцете :x
Ръце след гръб..не върви, а трапеца се натоварва доста при трен. за гръб/от МТ, ако прави/

Да,прав си но тогава може да не прави трапец.А за ръцете да кажем че прави гръб във вторник сряда почивка и четвъртък ръце.

FZ

18.11.06
20:51

[quote author=“valentinik46”]здравеите какво мислите за този мезоцикъл които запои4нах от седмица две ве4е за пока4ване на мускулна маса
1 гръб 4 упражнения по 3 серии по 8, 10 повторения
2 рамо,трапец  3 упражнения  по 3 серии 8, 10 повторения
3 крака 3 упражнения по 3 серии 8,12 повторения
4 ръце 2 упражнения за бицепс и 2 за трицепс по 3 серии по 8,10 повторения
5 гърди 3 упражнения по 3 серии по 8,10 повторения

Ще тренирам по тази програма 5 седмици и после Ще запо4на треидневен сплит с по малко повторения, вси4кия този материал за тренировъ4ните цикли го про4етах от една книга

ако използваш и хранителния режим който беше постнал в другия раздел ще имаш добър ефект  8) програмата никак не е зле  :wink:

20.11.06
01:11

благодаря ти BIG PICHAGA за втори път ме мотивираш  :D Ще постна резултатите  по нататъка нека свикна малко с ноЩният занаят 4е все оЩе се прозявам  :lol:  на работното си място, но след сън определено тонусът ми е коренно разли4ен, като си пооправя режима Ще го постна за одобрение

20.11.06
08:58

по още едно упражнение за трицепс рамо и гърди, поне според мен.

21.11.06
01:39

за трицепса сте прави маи Ще трябва да сложа едно упражнение пак скрипец  но с въже с много бавно изпълнение както в негативно така и в положително си движение, а за гърдите и рамената  са ми достатъ4ни  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1