18.11.06
10:54
Здравейте на всички, които ще си направят труда да прочетат това което съм написал.
Значи тренирам от приблизително 2 години (с малки прекъсвания)
В момента тренирам по следната проглрама:
Клек, Лек, Набирания, Рамо, Корем, като правя по 5 серии от всичко, в кръгова тренировка. Силата ми се покачи изключително много! АКо преди месец правех на 6-8 на 80 кг оня ден напрвих на 100 6 поторения лек! клекът също много ми дръпна като се има напредвид, че краката са ми много хилави. абе общо взето силата супер много се качи но килограмите ми - не! ям си ...спя си...но като че ли не мога да възтановя достатъчно добре. Може ли да ми препоръчате някакви хранително добавки ..в момента зимам протейн Супер Мас 2100 (знам че не е кой знае какво, ще го сменям на оптимум) и амино киселини на Юнивърсал...вие ще ми препоръчате ли някакви други медикаменти?
Благодаря ви!
[quote author=“_SorroW_”]Здравейте на всички, които ще си направят труда да прочетат това което съм написал.
Значи тренирам от приблизително 2 години (с малки прекъсвания)
В момента тренирам по следната проглрама:
Клек, Лек, Набирания, Рамо, Корем, като правя по 5 серии от всичко, в кръгова тренировка. Силата ми се покачи изключително много! АКо преди месец правех на 6-8 на 80 кг оня ден напрвих на 100 6 поторения лек! клекът също много ми дръпна като се има напредвид, че краката са ми много хилави. абе общо взето силата супер много се качи но килограмите ми - не! ям си ...спя си...но като че ли не мога да възтановя достатъчно добре. Може ли да ми препоръчате някакви хранително добавки ..в момента зимам протейн Супер Мас 2100 (знам че не е кой знае какво, ще го сменям на оптимум) и амино киселини на Юнивърсал...вие ще ми препоръчате ли някакви други медикаменти?
Благодаря ви!
Креатин на JC Nutrition .... Доста е добър ... Протеина го махни тоя супер масс на нутрин боклуците ... Тия аминокиселините на Universal са доста добри ... аз пия от тия Universal 2700 ... Глутамин също си купи
18.11.06
12:41
Някъв креатин. Щом ще взимаш Оптимум протеин вземи си и креатин.
18.11.06
12:45
И глутамин и амино киселини :wink:
значи какво се получава - протеин на Оптимум Креатин на JC Nutrition амино на Universal само не разбрах какъв глутамин?
а бихте ли препоръчали Винстрол, Dhea (не съм сигурен дали така се пише) Трибестан ? като се има в предвид че от тази тренировка в момента може да се каже че дурпам доста сила но размери не чак толкова. мисля след около месец да я сменя и ако и там не стане чак тогава? вие какво ще препоручате?
[quote author=“_SorroW_”]значи какво се получава - протеин на Оптимум Креатин на JC Nutrition амино на Universal само не разбрах какъв глутамин?
а бихте ли препоръчали Винстрол, Dhea (не съм сигурен дали така се пише) Трибестан ? като се има в предвид че от тази тренировка в момента може да се каже че дурпам доста сила но размери не чак толкова. мисля след около месец да я сменя и ако и там не стане чак тогава? вие какво ще препоручате?
Хахах Винстрол :shock: ... Трибестан стаа да ... Глутамина на JC е доста добър ...
аз честно казано най - много се интересувам за Winstrole защото 1 познат ми го предлага и ми ги говори 1 филми ..то цели сапунки че съм щял да кача 4-5 кила за месец некви такива, а на мен точно килограмите са ми проблем? та ако някой има мнение...
18.11.06
17:40
Според мен няма смисъл да взимаш унстрол ако не се лъжа така се пишеше а не винстрол (може да бъркам) за какви пари става дума и колко време да е курса.Иначе според мен ако си земеш един АНИМАЛ ПАК или нещо такова ще ти се отрази по добр.
ами човек на 1 место го пишат Винстрол..(даже статията тук в Бб тийм е с В) на други с У..според мен с У е правилно но няма значение..този анимал пак какво представлява?
пс - за Уинстрола ми го предлата 1 познат иструктор, който го е взимал за себе си ... а и на мен ми трябва нещо с което да друпна 6-7 кг ...да стана поне за момента 80тина. не искам да се замазнявам