Universal SPA PAK

SP

17.11.06
16:59

Какво Ви е мнението за този продукт.Един мой приятел качи 2см на ръката от него и то чисто.Ако някой го е пробвал нека си изкаже мнението за него тук.

FZ

17.11.06
17:13

За колко време ги е качил тези 2см . на ръката ?

SP

17.11.06
17:23

Ами докато изпи всичките дози,а те са около 40

17.11.06
17:24

малко ме съмнява 4е твоят приятел е ка4ил 2 см. от тези мултивитамини
http://www.bodybuilding.com/store/univ/spa.html   :roll:

SP

17.11.06
17:25

Няма за какво да Ви лъжа

Не вярвайте на всичко, което чувате, най-малкото, че самият човек, който ви го казва, може да се е заблудил.

FZ

17.11.06
17:31

[quote author=“sparxx”]Ами докато изпи всичките дози,а те са около 40

Малко ме съмнява да ги е качил само от този продукт.  8)

SP

17.11.06
17:37

Просто Ви казвам няма смисъл да Ви лъжа...  :?

17.11.06
18:55

[quote author=“valentinik46”]малко ме съмнява 4е твоят приятел е ка4ил 2 см. от тези мултивитамини

Абе момчеее аз от СУПРАВИТ качвам по 3 см на месец беее! (тфа в кръга на шегата ..)

Витамините може и да са помогнали за тея 2 см но не са ключовото според мен .

18.11.06
09:44

[quote author=“GH0$T”][quote author=“valentinik46”]малко ме съмнява 4е твоят приятел е ка4ил 2 см. от тези мултивитамини

Абе момчеее аз от СУПРАВИТ качвам по 3 см на месец беее! (тфа в кръга на шегата ..)

Витамините може и да са помогнали за тея 2 см но не са ключовото според мен .

кой знае още колко гейнърчета и буустърчета е изпило момчето освен витаминно-минералния сПА пАК

EM

18.11.06
14:20

човекът най вероятно е начинаещ и с правилна тренировка и хранене си е качил сантиметри, това е все едно да кажем че ако през това време е пиел витамин С, от него е качил 2 см.

KO

18.11.06
14:26

Абе нищо чудно и да е вярно. Май много големи боклуци слагат Универсал в добавките си. Щом в един гейнър(3100) слагат хормони  какво да говорим за другите им добавки(креатини, глутамини и други глупости) :!:  :evil:

[quote author=“koisymazzz”]Абе нищо чудно и да е вярно. Май много големи боклуци слагат Универсал в добавките си. Щом в един гейнър(3100) слагат хормони  какво да говорим за другите им добавки(креатини, глутамини и други глупости) :!:  :evil:

Какви хормони бе човек? Ти нормален ли си?!

18.11.06
14:58

хормони?...  :lol:

18.11.06
14:58

[quote author=“koisymazzz”]Абе нищо чудно и да е вярно. Май много големи боклуци слагат Универсал в добавките си. Щом в един гейнър(3100) слагат хормони  какво да говорим за другите им добавки(креатини, глутамини и други глупости) :!:  :evil:

как ще докажеш това което твърдиш :?:

18.11.06
15:11

Пич Юневърсал са световно доказана фирма и ме съмнява да си позволяват такива волности. :idea:

KO

18.11.06
17:15

[quote author=”Кудоист”][quote author=“koisymazzz”]Абе нищо чудно и да е вярно. Май много големи боклуци слагат Универсал в добавките си. Щом в един гейнър(3100) слагат хормони  какво да говорим за другите им добавки(креатини, глутамини и други глупости) :!:  :evil:

Питам продавача в магазина за хранителни добавки: “Gain Fast 3100 на Universal е единственият гейнър от който качих едни кило за седмица, за разлика от всички други гейнъри с които не мръдва кантара. От какво може да е това? ” Той ми отговори, че в Gain Fast 3100 има прохормони, и че не предлага друг гейнър който може да ми предложи същия ефект. Този магазин е във Варна,  на ул.Панагюрище до бившето 1-во РПУ. А вие ми се прайте на всезнайковци и викате, че не било вярно. А какво е прохормони - хормони в малки количества(по думите ня някой от форума). Така, че квот да ми обеснявате, че Universal била хубава американска фирма, аз си знам едно на ум и повече техен продукт никога няма да купя :!:  :!:  :!:  :evil:
Май, че и в Animal Pack-овете пак има такива боклуци.

EM

18.11.06
17:40

чакай сега, че съвсем се обърка, уж искаш да качваш, а единственият гейнър, който ти помага ти го отричаш. Щом с гейнър не можеш да качиш и един килограм, трябва много да се замислиш над храненето, там е проблема, а не в добавките.

KO

19.11.06
16:51

Ко стана? Няма ли да давате коментари за това крив ли съм, прав ли съм?  :D

[quote author=“koisymazzz”]А какво е прохормони - хормони в малки количества... Май, че и в Animal Pack-овете пак има такива боклуци.

Прохормоните не са хормони в малки количества, а са техни прекурсори! Има разлика. Анимал Пак е витаминно-минерален пак. Какви прохормони може да има в такова нещо ?!

[quote author=“koisymazzz”]Ко стана? Няма ли да давате коментари за това крив ли съм, прав ли съм?  :D

Кой точно прохормон се съдържа в казания от теб гейнър? Името?

WE

19.11.06
20:20

[quote author=“koisymazzz”][quote author=”Кудоист”][quote author=“koisymazzz”]Абе нищо чудно и да е вярно. Май много големи боклуци слагат Универсал в добавките си. Щом в един гейнър(3100) слагат хормони  какво да говорим за другите им добавки(креатини, глутамини и други глупости) :!:  :evil:

Питам продавача в магазина за хранителни добавки: “Gain Fast 3100 на Universal е единственият гейнър от който качих едни кило за седмица, за разлика от всички други гейнъри с които не мръдва кантара. От какво може да е това? ” Той ми отговори, че в Gain Fast 3100 има прохормони, и че не предлага друг гейнър който може да ми предложи същия ефект. Този магазин е във Варна,  на ул.Панагюрище до бившето 1-во РПУ. А вие ми се прайте на всезнайковци и викате, че не било вярно. А какво е прохормони - хормони в малки количества(по думите ня някой от форума). Така, че квот да ми обеснявате, че Universal била хубава американска фирма, аз си знам едно на ум и повече техен продукт никога няма да купя :!:  :!:  :!:  :evil:
Май, че и в Animal Pack-овете пак има такива боклуци.

Преди да кажеш(напишеш) нещо толкова глупаво първо брой до 10!

19.11.06
21:02

като му гледам съставките виждам че има стероли, ПАБА ако се не лъжа пара бензоена киселина - това във Anabolic gainin agents. В Metabolic optimisers иам съставки които не са ми познати. Има малко Л-карнитин...гейнъра. Интерес е момента с “other ingredients” списъка и по-точно тази част: Anabolic Growth complex consisting of anabolic gaining agents…никъде не пише стероид или името му...не виждам и прохормони а само стероли. Това значи че ако има прохормон то ще е точно в този момент” други съставки” които не са описани
Този гейнътр заедно с липсващия в официалния им сайт Мега мас 3000 има Коластра, което е много добре. Другите неща са ми малко съмнителни.
За справка ето му съставките: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/58.jpg

20.11.06
13:52

Така 2 см на раката от това неможе се качи.Парво ако с това се качваше директно в рацете секи щеше да ходи сас по 50,55 рака,но не е така.Има 2 обяснения.1 то е че или приятеля ти те е излагал а другото е че ти лажеш нас по простата причина че незнаеш ко друго да напи6е6 и така............

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1