17.11.06
16:59
Какво Ви е мнението за този продукт.Един мой приятел качи 2см на ръката от него и то чисто.Ако някой го е пробвал нека си изкаже мнението за него тук.
17.11.06
17:13
За колко време ги е качил тези 2см . на ръката ?
17.11.06
17:23
Ами докато изпи всичките дози,а те са около 40
17.11.06
17:24
малко ме съмнява 4е твоят приятел е ка4ил 2 см. от тези мултивитамини
http://www.bodybuilding.com/store/univ/spa.html :roll:
17.11.06
17:25
Няма за какво да Ви лъжа
17.11.06
17:28
Не вярвайте на всичко, което чувате, най-малкото, че самият човек, който ви го казва, може да се е заблудил.
17.11.06
17:31
Малко ме съмнява да ги е качил само от този продукт. 8)
17.11.06
17:37
Просто Ви казвам няма смисъл да Ви лъжа... :?
[quote author=“valentinik46”]малко ме съмнява 4е твоят приятел е ка4ил 2 см. от тези мултивитамини
Абе момчеее аз от СУПРАВИТ качвам по 3 см на месец беее! (тфа в кръга на шегата ..)
Витамините може и да са помогнали за тея 2 см но не са ключовото според мен .
[quote author=“GH0$T”][quote author=“valentinik46”]малко ме съмнява 4е твоят приятел е ка4ил 2 см. от тези мултивитамини
Абе момчеее аз от СУПРАВИТ качвам по 3 см на месец беее! (тфа в кръга на шегата ..)
Витамините може и да са помогнали за тея 2 см но не са ключовото според мен .
кой знае още колко гейнърчета и буустърчета е изпило момчето освен витаминно-минералния сПА пАК
18.11.06
14:20
човекът най вероятно е начинаещ и с правилна тренировка и хранене си е качил сантиметри, това е все едно да кажем че ако през това време е пиел витамин С, от него е качил 2 см.
18.11.06
14:26
Абе нищо чудно и да е вярно. Май много големи боклуци слагат Универсал в добавките си. Щом в един гейнър(3100) слагат хормони какво да говорим за другите им добавки(креатини, глутамини и други глупости) :!: :evil:
18.11.06
14:48
Какви хормони бе човек? Ти нормален ли си?!
как ще докажеш това което твърдиш :?:
Пич Юневърсал са световно доказана фирма и ме съмнява да си позволяват такива волности. :idea:
18.11.06
17:15
Питам продавача в магазина за хранителни добавки: “Gain Fast 3100 на Universal е единственият гейнър от който качих едни кило за седмица, за разлика от всички други гейнъри с които не мръдва кантара. От какво може да е това? ” Той ми отговори, че в Gain Fast 3100 има прохормони, и че не предлага друг гейнър който може да ми предложи същия ефект. Този магазин е във Варна, на ул.Панагюрище до бившето 1-во РПУ. А вие ми се прайте на всезнайковци и викате, че не било вярно. А какво е прохормони - хормони в малки количества(по думите ня някой от форума). Така, че квот да ми обеснявате, че Universal била хубава американска фирма, аз си знам едно на ум и повече техен продукт никога няма да купя :!: :!: :!: :evil:
Май, че и в Animal Pack-овете пак има такива боклуци.
18.11.06
17:40
чакай сега, че съвсем се обърка, уж искаш да качваш, а единственият гейнър, който ти помага ти го отричаш. Щом с гейнър не можеш да качиш и един килограм, трябва много да се замислиш над храненето, там е проблема, а не в добавките.
19.11.06
16:51
Ко стана? Няма ли да давате коментари за това крив ли съм, прав ли съм? :D
19.11.06
17:50
Прохормоните не са хормони в малки количества, а са техни прекурсори! Има разлика. Анимал Пак е витаминно-минерален пак. Какви прохормони може да има в такова нещо ?!
[quote author=“koisymazzz”]Ко стана? Няма ли да давате коментари за това крив ли съм, прав ли съм? :D
Кой точно прохормон се съдържа в казания от теб гейнър? Името?
19.11.06
20:20
Питам продавача в магазина за хранителни добавки: “Gain Fast 3100 на Universal е единственият гейнър от който качих едни кило за седмица, за разлика от всички други гейнъри с които не мръдва кантара. От какво може да е това? ” Той ми отговори, че в Gain Fast 3100 има прохормони, и че не предлага друг гейнър който може да ми предложи същия ефект. Този магазин е във Варна, на ул.Панагюрище до бившето 1-во РПУ. А вие ми се прайте на всезнайковци и викате, че не било вярно. А какво е прохормони - хормони в малки количества(по думите ня някой от форума). Така, че квот да ми обеснявате, че Universal била хубава американска фирма, аз си знам едно на ум и повече техен продукт никога няма да купя :!: :!: :!: :evil:
Май, че и в Animal Pack-овете пак има такива боклуци.
Преди да кажеш(напишеш) нещо толкова глупаво първо брой до 10!
като му гледам съставките виждам че има стероли, ПАБА ако се не лъжа пара бензоена киселина - това във Anabolic gainin agents. В Metabolic optimisers иам съставки които не са ми познати. Има малко Л-карнитин...гейнъра. Интерес е момента с “other ingredients” списъка и по-точно тази част: Anabolic Growth complex consisting of anabolic gaining agents…никъде не пише стероид или името му...не виждам и прохормони а само стероли. Това значи че ако има прохормон то ще е точно в този момент” други съставки” които не са описани
Този гейнътр заедно с липсващия в официалния им сайт Мега мас 3000 има Коластра, което е много добре. Другите неща са ми малко съмнителни.
За справка ето му съставките: http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/58.jpg
20.11.06
13:52
Така 2 см на раката от това неможе се качи.Парво ако с това се качваше директно в рацете секи щеше да ходи сас по 50,55 рака,но не е така.Има 2 обяснения.1 то е че или приятеля ти те е излагал а другото е че ти лажеш нас по простата причина че незнаеш ко друго да напи6е6 и така............