В основен период

EN

03.11.06
20:20

В период на качване на маса може ли 1 от упражненията ми да е оформящо. Примерно за гърди : хоризонтален лег, наклонен лег, флайс. Или е за предпочитане всичките упражнения да са за маса ?

03.11.06
20:22

При мен лично не се е отразило твърде зле, но аз качвам маса лесно. Ако качваш маса трудно може би не ти трябва това упражнение, а трябва с по-малко и по-тежи упражнения да опиташ

Естествено, че може. Даже е задължително.

FO

19.11.06
15:05

[quote author=“enemy_89”]В период на качване на маса може ли 1 от упражненията ми да е оформящо. Примерно за гърди : хоризонтален лег, наклонен лег, флайс. Или е за предпочитане всичките упражнения да са за маса ?

ми да ти кажа 4стно и треите упр които изброи за гърди на мен ми действат по скоро моасообразуващо от колкото оформящо...аз в период на пока4ване на маса правя само упр за пока4ване на маса,а упр за орелефяване и оформяне ги оставям за периода на из4истване и така съм мн доволен.

19.11.06
15:08

това е според човека трябва да пробваш да видиш дали при теб деиства иначе какъв е смисъла да го правиш ако не ти деиства.Аз лично не правя оформящи по време когато правя маса

ZO

19.11.06
17:35

Флайса определено не е оформящо упражнение :wink: Всяко упражнение(включително пек-дек и кросоувър) може да се използва за маса,всичко зависи от килограмите.Маркус рул много правилно казва,че кросоувъра въобще не е деликатно упражнение :twisted:

20.11.06
10:12

То ако става на въпрос мен хоризонталния и полунаклон не ми приличат на оформящи както тои е написал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1