19.11.06
14:00
един приятел ми даде да пия такова нещо, ама то много кисело и гадно. мисля че върши работа и ми е готино като го пия ,щото тренирам по много. ама не е ли вредно, не е ли допинг? и колко време да го пия имам още 50 грама, после трябва ли да си взема още?
20.11.06
09:56
Не е вредно и не е допинг. Прочети за действието му в сайта ище ти стане ясно.
20.11.06
11:00
К`ви са пак тея измишльотини .
1. Нито е вреден
2. Нито пък е допинг.
Той е транспортер на мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана за да достигнат до митохондриите където служат като гориво за енергия.
30.11.06
21:34
за да не пускам нова тема за л-карнитина :
може ли да го пия по време на цикъла с креатина? Пия също и глутамин.
Искам просто да изгора мазнините, които имам и се чудя дали трябва да изчакам да свърши цикъла с креатина .. :?
30.11.06
21:58
[quote author=“BuKTop”]за да не пускам нова тема за л-карнитина :
Искам просто да изгора мазнините, които имам и се чудя дали трябва да изчакам да свърши цикъла с креатина .. :?
Безсмислено и безрезултатно ще е. Не си пилей парите.
30.11.06
22:02
[quote author=“manson”][quote author=“BuKTop”]за да не пускам нова тема за л-карнитина :
Безсмислено и безрезултатно ще е. Не си пилей парите.
значи да карам колелото във фитнеса и да права повечко коремни ?
30.11.06
22:22
То от яденето ти зависи. Яж по-често в по-малки количества и се храни по-чисто. Но щом ще качваш нямаш голям шанс. Трябва да си избереш или маса или релеф. Коремните няма да помогнат много. Те само изграждат до някаква степен коремните мускули. Не ги показват.