l-karnitin

SE

19.11.06
14:00

един приятел ми даде да пия такова нещо, ама то много кисело и гадно. мисля че върши работа и ми е готино като го пия ,щото тренирам по много. ама не е ли вредно, не е ли допинг? и колко време да го пия имам още 50 грама, после трябва ли да си взема още?

Не е вредно и не е допинг. Прочети за действието му в сайта ище ти стане ясно.

FZ

20.11.06
11:00

[quote author=“sexylqna”]един приятел ми даде да пия такова нещо, ама то много кисело и гадно. мисля че върши работа и ми е готино като го пия ,щото тренирам по много. ама не е ли вредно, не е ли допинг? и колко време да го пия имам още 50 грама, после трябва ли да си взема още?

К`ви са  пак тея измишльотини .
1. Нито е вреден
2. Нито пък е допинг.
Той е транспортер на мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана за да достигнат до митохондриите където служат като гориво за енергия.

BU

30.11.06
21:34

за да не пускам нова тема за л-карнитина :
може ли да го пия по време на цикъла с креатина? Пия също и глутамин.
Искам просто да изгора мазнините, които имам и се чудя дали трябва да изчакам да свърши цикъла с креатина ..  :?

[quote author=“BuKTop”]за да не пускам нова тема за л-карнитина :
Искам просто да изгора мазнините, които имам и се чудя дали трябва да изчакам да свърши цикъла с креатина ..  :?

Безсмислено и безрезултатно ще е. Не си пилей парите.

BU

30.11.06
22:02

[quote author=“manson”][quote author=“BuKTop”]за да не пускам нова тема за л-карнитина :

Безсмислено и безрезултатно ще е. Не си пилей парите.

значи да карам колелото във фитнеса и да права повечко коремни ?

То от яденето ти зависи. Яж по-често в по-малки количества и се храни по-чисто. Но щом ще качваш нямаш голям шанс. Трябва да си избереш или маса или релеф. Коремните няма да помогнат много. Те само изграждат до някаква степен коремните мускули. Не ги показват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1