19.11.06
13:46
мога ли всеки ден да правя коремни преси? няма ли много да ми пораснат почките и да ми стане корема голям
хах чакай да ти пораснат много ! Напротив няма да пораснат защото те са мускул както всички останали мускули искат почивка !
19.11.06
14:28
То за моженето може, ама няма сисъл.
19.11.06
15:34
значи то може даже някъде четох че научно било доказано че всеки ден ако се тренирали нямало да се претоварят това разбира се поне за мен е смешно но както и да е.по добре ги прави през ден понеделник,сряда,петък така няма да ги претренираш а иначе кои не иска плочките му да са големи но това не става лесно.Ако искаш по цял ден можеш да правиш коремни преси но има ли мазнина която покрива пресата няма как да се види че имаш плочки ако ще да са големи самите те.
Не това е начина. Коремните мускули са мускул като всеки друг.3 пъти седмично е предостатъчно. А и за да ги имаш тези плочки трябва % мазнини да ти е малък
19.11.06
21:44
Два до три пъти седмично. Нагоре е излишно.
[quote author=“boxerg”]Два до три пъти седмично. Нагоре е излишно.
Даже 3 е много според мен...
20.11.06
12:27
За 500 000 път за да ти излезнат плочките най-важното е диетата, ако ще и всеки ден да правиш коремни преси по 200 бройки ако диетата не ти е във фред плочки няма да видиш. :wink:
20.11.06
20:45
така си е...:) колкото и да е голям мускула,с един сантиметьр тльстини отгоре...мога да ти дам един мн хубав пример за тренировка на корема,защото важен е и начина по който го тренираш:
http://www.venci89.info/~arni/%ea%ee%f0%e5%ec/
това е една статия за корема,сканирах ти я. :wink:
21.11.06
17:29
тоя линк не работи
21.11.06
18:43
наблегни на долната част на корема защото тя по трудно се чисти аи при много хора е доста слаба
21.11.06
22:35
Хм, значи аз съм късметлийка, аз изчистих първо там, а сега се мъча с горната част. :oops:
21.11.06
23:38
оправих го,сега вече трябва да баца :roll:
22.11.06
10:28
Хм, значи аз съм късметлийка, аз изчистих първо там, а сега се мъча с горната част. :oops:
Това е доста странно защото при доста трениращи се забелязва слаба долна част.Това е добре че при теб тя е по добре малко ми е странно как си изчистила долната част преди горната но това само е във твои +.
Успех в тренировките и чистенето!!!
22.11.06
11:13
Това е доста странно защото при доста трениращи се забелязва слаба долна част.Това е добре че при теб тя е по добре малко ми е странно как си изчистила долната част преди горната но това само е във твои +.
Успех в тренировките и чистенето!!!
Нали ти казвам и аз това се чудя, на горната част имам поне 0,5 до 1 см мазнини, долу като пипна усещам само мускул, незнам може би си е до ген. Мерси много.
22.11.06
21:09
А мазнините, които се трупат на корема малко или много не увеличават ли обема на плочките .. :) в смисъл, че ако си слаб и правиш само корем , нямаш мазнини.. ще имаш плочки, но не кой знай колко обемни .. ами ако качиш малко мазнини, правиш плочки и после изчистиш мазнините с бягане ? Няма ли да е по добър ефекта или можеби съм в заблуда :)
а аз съм чел , че това са едни от най -бързо въстановащите се мускули , ако не и най-бързо .. и затова е почти невъзможно , ако не се тренира с тежест ...
Се пак да не забравяме че едно е на теория друго е на практика .
23.11.06
10:00
В заблуда си, не виждам какво могат да помогнат мазнините на плочките ти. Ако качиш мускулна маса е ясно, но ако качиш мазно ще си си просто мазен и това няма да ти подобри пресата.
23.11.06
11:19
Това е направо откритие него знаех ядеш всичко зимата и лятото си с плочки кат на ДЖЕЙ.Ако ставаше така щеше да е прекалено лесно,но няма такъв вариант.