Тренировка за бързина.

EN

18.11.06
21:01

Много повторения със средни тежести, изпълнени с експлозивна бързина=тренировка за бързина ?
Ако не, то как се тренира за бързина?

18.11.06
21:04

какво имаш предвид за горна или за долна част на тялото или и за двете части.Така както си го написал не е мн разбираемо.Но мисля че с повечко повторения ше е по добре отколкото тежки тренировки

19.11.06
21:59

Отдавна исках да науча как да направя гърдите си по-бързи. На 50 метра - бива , ама на 700 направо издъхват!

20.11.06
09:57

под горна част на тялото казвам за ръцете защото не е уточнил какво ще тренира или де да знам кикбокс.бокс и т.н

EN

20.11.06
10:35

Говоря изобщо, какво занчение има за коя част на тялото имам предвид, иначе-да за гърдите и трицепса.

[quote author=“power_hammer”]Отдавна исках да науча как да направя гърдите си по-бързи. На 50 метра - бива , ама на 700 направо издъхват!

Само аз ли не схванах нещо..  :shock:

20.11.06
10:43

..ми..излезна, че тича с гърдите си.  :shock:

Май става въпрос за задъхване при кросове. :roll:

21.11.06
00:02

Доколкото знам тренировките за експлозивна сила развиват бързината - малко повторения, голяма тежест, много бърза активна фаза от движението.

Експлозивността идва от белите мускулни влакна,а издържливостта от червените.А за това как да тренираш съответните муск. влакна се поразрови из интернет,то и във форума има няколко теми ама не се знае доколко да им вярваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1