Коя скорост на колелото да ползваме?

AN

19.11.06
17:11

Въпросът ми е:
Коя скорост да използвам на колелото ми,за да ползвам като кардио тренировка?
Най-малката или най-високата?
Защото споря, че  трябва да е най-високата, за да има повече натоварване и от там по-голямо топене  на мазнини!
А ме контрират, че като е на най-малката правя повече обороти и от там повече изгорени калории! А с високата скорост на колелото си тренирам мускулите на краката да растат, а не да горя калории!

Впрочем сега съм 83 килограма на 181см- а юли бях 116 :P
/по-подробно >>>http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=181584#181584/ 
И искам да отслабна още за това питам!

FI

19.11.06
17:31

[quote author=“antivirusen”]Въпросът ми е:
Коя скорост да използвам на колелото ми,за да ползвам като кардио тренировка?
Най-малката или най-високата?
Защото споря, че  трябва да е най-високата, за да има повече натоварване и от там по-голямо топене  на мазнини!
А ме контрират, че като е на най-малката правя повече обороти и от там повече изгорени калории! А с високата скорост на колелото си тренирам мускулите на краката да растат, а не да горя калории!

Впрочем сега съм 83 килограма на 181см- а юли бях 116 :P
/по-подробно >>>http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=181584#181584/ 
И искам да отслабна още за това питам!

Правилно ти казват хората.

19.11.06
19:48

Правилно ти казва и fitday :D :wink:
Най- ниската, с най- малко натоварване :D

FO

19.11.06
22:46

трябва колелото да е на по-лесна степен и да се набляга на интензивната тренировка с пове4е обороти.

20.11.06
08:18

[quote author=“ForsakenSoul”]трябва колелото да е на по-лесна степен и да се набляга на интензивната тренировка с пове4е обороти.

Koeто ще рече някъде по средата трябва да ти е степента и сам трябва да си я определеиш ;)

22.11.06
12:56

Ако искаш да топиш мазнини трябва да наблегнеш не толкова на скоростта отколкото на продължителността на тренировката.Както е и при тичането Гледай да въртиш(тичаш) колкото се може по-продължително  :wink:

FI

22.11.06
17:22

[quote author=“Vin Diesel”]Ако искаш да топиш мазнини трябва да наблегнеш не толкова на скоростта отколкото на продължителността на тренировката.Както е и при тичането Гледай да въртиш(тичаш) колкото се може по-продължително  :wink:

Повече от 45 мин на ден кардио не е препоръчително, защото почваш да топиш и мускули.

22.11.06
20:28

гледаш по възможност да не ти се измарят краката смисъл да се изпотиш повече

22.11.06
20:29

Внимавай с пулса. И гледай да не с изтощаваш краката чак. ова е...

AN

25.11.06
12:26

Благодаря ви !
Ще се опитам да спазя всичко! :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1