цялостна физика

21.11.06
19:46

Здр!Току що се регистрирах във форума и това ми е първата тема.Значи проблема ми е такъв (доколкото може да се нарече проблем):значи аз съм на 16 години,имам слаба физика (в смисъл , че не съм едър),но искам по някакъв начин да придобия някаква физика.Може ли някой да ми каже как може това да стане в домашни условия посредством някакви упражнения,без ходене на фитнес.Молбата ми е някой ако може да ми каже точно какви упражнение трябва да се правят.Мерси предварително

21.11.06
20:22

лицеви опори, коремни преси, клекове - в къщи.на лостове - набирания и кофички.
свястна храна и здрав сън са едни от основните неща

21.11.06
20:40

мерси много,но под свястна храна какво разбираш (казвам го защото каквото и да ям не ми се лепи - такава ми е физиката :) )

21.11.06
21:18

Повече въглехидрати и протеини.И по чести ядения 5-6 пъти на ден.Сън 8-10 часа.

лицеви опори 4 по 20
коремни преси 4 по 20
кофички от лег 4 по 12

Започни с това. При мен ефекта беше голям.

22.11.06
09:31

под “свястна храна” имам предвид да ядеш не полуфабрикати, колбаси, банички и разни сандвичи и бързи закуски, а истински неща - месо, млечни произведения, яйца, ориз, картофи, зеленчуци, риба и тнт

22.11.06
17:20

мерси много.започвам веднага!!Супер сте!

ПС:какво са кофички от лег?

22.11.06
17:22

[quote author=“johnnn”]

ПС:какво са кофички от лег?

Значи може да са прави и на два стола не е задължително да са на лежанка.Слагап си краката на единия стол и ръцете на другия и започваш до долу ако можеш ако не колкото можеш

22.11.06
17:30

супер сте сички.мерси много.ако има нещо ще пиша.отново мерси !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1