Гърди?

22.11.06
17:13

прявя следните упражнения за гърди 1 път седмично:
- изтласкване от лежанка от лег 4х8
- изтласкване от лежанка от полулег 4х8
- кросоувър 4х8
- пек- дек 4х8
искам да правя кофички, но не знам кое да махна от упражненията или въобще да махам ли?
стажът ми във фитнес залата е към 6м. (иначе се занимавам 1-2 години вкъщи)
мерси

22.11.06
17:19

Махаи кросоувъра или пек-дека и ги прави като трето упражнение или в комбинация с това което остане (пек-дек или кросоувър)

22.11.06
17:19

друг вариант е да го сложа при трицепса, който е в отделен ден с бицепса
за трицепс правя 3 упражнения и може там да го включа с повечко повторения за релеф

22.11.06
17:32

[quote author=“RossenVlad”]друг вариант е да го сложа при трицепса, който е в отделен ден с бицепса
за трицепс правя 3 упражнения и може там да го включа с повечко повторения за релеф

Ако сложиш кофичките при трицепса ще трябва да махнеш 1упр.за трицепса.Иначе ако е при гърдите махни ПЕК-ДЕКА

[quote author=“x_3_mar”]Махаи кросоувъра или пек-дека и ги прави като трето упражнение или в комбинация с това което остане (пек-дек или кросоувър)

И моето мнение е същото.

22.11.06
19:38

Аз лично пък бих махнал полулега. хоризонтален, после кофички, после кросоувър (даже може кофичките като първо). на леговете не съм бил фен никога.

22.11.06
20:11

[quote author=“x_3_mar”]Махаи кросоувъра или пек-дека и ги прави като трето упражнение или в комбинация с това което остане (пек-дек или кросоувър)

Agree :!:
ще допълня, че и повторенията ми се струват твърде..... :?

FZ

22.11.06
20:11

[quote author=“RossenVlad”]прявя следните упражнения за гърди 1 път седмично:
- изтласкване от лежанка от лег 4х8
- изтласкване от лежанка от полулег 4х8
- кросоувър 4х8
- пек- дек 4х8
искам да правя кофички, но не знам кое да махна от упражненията или въобще да махам ли?
стажът ми във фитнес залата е към 6м. (иначе се занимавам 1-2 години вкъщи)
мерси

махни пек-дека и си готов  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1