Недик знаете ли колко кила бил ?

Темата е заключена.

05.02.04
12:47

Вчера гледах предаването по Скат и направо останах шашнат !
Тоя пич бил 72 кила ,а като го гледаш ше кажеш,че е поне 90.
Знаех,че килограмите са много относителни в бодибилдинга ама чак пък толкос

05.02.04
13:57

АХАХАХАХАХ смех смех братле не сиго видял на живо ае може да мине за 80 кила ма за 90 апсурд vish го на живо как седи до 90 килограмов човек и пак говори и зимаи подвнимание височината!!! Не изгзезда Недик 90клг в никав случеи тва пак са комплехарски работи от него.

по-здрави

05.02.04
14:34

Аз съм го виждал на живо.Между другото фона който му е на предаването е от моя фитнес :) Та съм го виждал и наистина не изглежда на живо така както по телевизията ама на мене тва за килата ми стана интересно просто

05.02.04
16:23

Ахам ок значи го познаваш и ас съм го виждал на живо . Та наистина е интересно тва за клг. да.

по-здрави

Ami kojto e wijdal 70 kilogramowiq hristomir na jiwo i na systezanie moje da spre da se chudi za kilogramite weche :))Emo ti si edin ot tqh :))).

08.02.04
12:10

Апсолутно ,Христомир беше просто невероятен!! Та наистина клг не са от значение ,но все пак играят роля както и см. .

по-здрави и успех

LE

30.03.04
11:28

Не знам на килограми как изглежда ама на акъл определено заема място в последните редици от населението на земята.
За 6 месеца предаване го гледам толкова е тъп и с тая тъпотия обърка толкова билдери и натрови толкова малки деца с тъпите му стероидни схем :twisted: 
Последното му изказване(впрочем го е казвал и преди) беше че трибестан без б12 и фолиева не се усвоявал?също препоръча някакви огромни дози не знам защо,аз приемам трибестан и се чудя сега дали да му вярвам...........................ама е доста тъп да му повярвам.

30.03.04
12:04

Че Недик ръси акъл и не му е работа съм съгласен.

Обаче с риск да ме изядете, мога да кажа, че предпочитам неговото предаване пред това на Киро Вълчев... :)

LE

30.03.04
12:11

Еми МИТИУУУУУУУУУУУУ КРИКААААААААААААА :P ХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХ
ДРУГО ТАКОВА ЖОВТНО НЕМА :oops:
Тоя можем да го пратим като доика някъде.

ВН

30.03.04
19:52

Пък, аз се кефя на “Тонус”. Харесва ми как е направено, отпуска ме и поне водещата си знае сценария, а не се мъчи да импровизира, като прясно затиснат от щанга плейбой...

31.03.04
16:52

сори

01.04.04
03:05

верно че не сте тв справочник ама кога го дават това тоус и на киро вълчев(тоя същиа ли е дето движеше с митьо к. миналото :) лято)

01.04.04
13:14

Крика е най-големия просто -))) НЯМА ТАКЪВ ОЛИГОФРЕН

30.03.06
22:41

Стига бре хора! :lol: Много го упреквате този човечец.
Все пак никой не е задължен да му гледа предаването.Аз също не съм му фен,но не мога да кажа че не разбира от добавки и от химии.

30.03.06
23:00

[quote author=“donKiril”]Стига бре хора! :lol: Много го упреквате този човечец.
Все пак никой не е задължен да му гледа предаването.Аз също не съм му фен,но не мога да кажа че не разбира от добавки и от химии.

Тая тема е само на две години, малко по - стара не можа ли да изровиш?

30.03.06
23:00

Къде изрови тая тема отпреди 2 години. :) Ако искаш пусни нова на същата тема, но тази се заключва поради нарушения на правила, което са въведени доста по-късно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1