05.02.04
12:47
Вчера гледах предаването по Скат и направо останах шашнат !
Тоя пич бил 72 кила ,а като го гледаш ше кажеш,че е поне 90.
Знаех,че килограмите са много относителни в бодибилдинга ама чак пък толкос
АХАХАХАХАХ смех смех братле не сиго видял на живо ае може да мине за 80 кила ма за 90 апсурд vish го на живо как седи до 90 килограмов човек и пак говори и зимаи подвнимание височината!!! Не изгзезда Недик 90клг в никав случеи тва пак са комплехарски работи от него.
по-здрави
Аз съм го виждал на живо.Между другото фона който му е на предаването е от моя фитнес :) Та съм го виждал и наистина не изглежда на живо така както по телевизията ама на мене тва за килата ми стана интересно просто
Ахам ок значи го познаваш и ас съм го виждал на живо . Та наистина е интересно тва за клг. да.
по-здрави
08.02.04
02:17
Ami kojto e wijdal 70 kilogramowiq hristomir na jiwo i na systezanie moje da spre da se chudi za kilogramite weche :))Emo ti si edin ot tqh :))).
Апсолутно ,Христомир беше просто невероятен!! Та наистина клг не са от значение ,но все пак играят роля както и см. .
по-здрави и успех
30.03.04
11:28
Не знам на килограми как изглежда ама на акъл определено заема място в последните редици от населението на земята.
За 6 месеца предаване го гледам толкова е тъп и с тая тъпотия обърка толкова билдери и натрови толкова малки деца с тъпите му стероидни схем :twisted:
Последното му изказване(впрочем го е казвал и преди) беше че трибестан без б12 и фолиева не се усвоявал?също препоръча някакви огромни дози не знам защо,аз приемам трибестан и се чудя сега дали да му вярвам...........................ама е доста тъп да му повярвам.
Че Недик ръси акъл и не му е работа съм съгласен.
Обаче с риск да ме изядете, мога да кажа, че предпочитам неговото предаване пред това на Киро Вълчев... :)
30.03.04
12:11
Еми МИТИУУУУУУУУУУУУ КРИКААААААААААААА :P ХАХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХ
ДРУГО ТАКОВА ЖОВТНО НЕМА :oops:
Тоя можем да го пратим като доика някъде.
30.03.04
19:52
Пък, аз се кефя на “Тонус”. Харесва ми как е направено, отпуска ме и поне водещата си знае сценария, а не се мъчи да импровизира, като прясно затиснат от щанга плейбой...
31.03.04
16:52
сори
верно че не сте тв справочник ама кога го дават това тоус и на киро вълчев(тоя същиа ли е дето движеше с митьо к. миналото :) лято)
Стига бре хора! :lol: Много го упреквате този човечец.
Все пак никой не е задължен да му гледа предаването.Аз също не съм му фен,но не мога да кажа че не разбира от добавки и от химии.
[quote author=“donKiril”]Стига бре хора! :lol: Много го упреквате този човечец.
Все пак никой не е задължен да му гледа предаването.Аз също не съм му фен,но не мога да кажа че не разбира от добавки и от химии.
Тая тема е само на две години, малко по - стара не можа ли да изровиш?