Всички части на рамото в един ден

DU

23.11.06
18:30

ЗНачи в една тренировка може ли да правя предно задно и средно рамо.По едно упражнения за всяко обаче незнам за задно и средно упражнения

23.11.06
18:40

Може да се тренират в един ден , а за упражнения -> http://www.bb-team.org/exercise/

Естествено, че може. Даже аз го предпочитам и препоръчвам.

23.11.06
20:11

Няма смисъл да ги тренираш заедно,просто задното рамо не участва в нито едни от движенията включително и във всички видове преси.Тренираи в едната предно,средно рамо ,а задно рамо тренираи с дърпателни движения(гръб) забелязал съм че гребане с дъмбел и гребане с Т щанга от лег го натоварват по добре дори от всички разтварящи движения които го изолират!

DU

23.11.06
20:45

Дай линк към упражненията за задно и средно

23.11.06
23:37

Аз пъксъм за рамо в един ден. Цялото, сите глави заедно. Вярно е, че много се товари при разновидностите на гребането, ама според мен задната глава си заслужава едно малко по-специализирано упражнение, най-малкото такова, в което я караш да отведе ръката навън от тялото, не само назад (т.е. разтваряне от наклон напред).

24.11.06
01:42

Marzipan,естествено аз не съм казал че не трябва да се правят разтварящи движения за задно рамо,напротив.Идеята е че ще го натовариш добре предварително и след това ще го изолираш със разтваряне от полунаклон във всичките му разновидности,докато ако го правиш с предно и средно рамо,когато го почваш няма да си го изтощил въобще и ще ти е по трудно да го натовариш цялостно,а според мен то е една доста трудна група за натоварване и аз лично ако не го натоваря с някое друго движение преди това,колкото и да го “изгарям” и помпя с разтваряния просто не става!

DU

24.11.06
05:53

Това упражнение разтваряне от наклон напред има ли го някъде за да видя как се прави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1