29.10.04
14:37
Interesuva me dali klenbuterol-at e dobur za masa. Dali ne gori poveche maznini otkolkoto da pokachva muskulnata masa.
29.10.04
20:13
Кленбутерола не става за качване на маса! Добър е за изгаряне на мазнините, но освен мазнини сваляш и мускулна маса!
Ммм чел ли си тествоте за КЛЕНа?
Пише, че дори без да тренираш сваляш мазнини и качваш мускулна маса.
Не знам колко е вярно, но това показват изследвания
Ае ванишер ,кленботерола не става за маса ! Но може да се исползжа след стероиден цикал зареди анаболният ефект.
по-здрави
При мен кленботерола действа само като енергетик . Не съм се орелефил от него , въпреки че всички го препоръчват като вълшебно хапче за релеф . Да качваш маса с него и дума не може да става . Когато вдигна дозата на 4 или повече таблетки получавам схващания - дори и по лицето . Това мога да кажа за кленботерола , след като сам го използвал многократно :twisted: :twisted:
30.10.04
12:55
за маса нестава но за след стероиден цикъл е добър аз почти не загубих мускулна маса след цикъла.за ралеф не ми помогна ползвал съм го и преди от личен опит говоря,но един познат ми го похвали като добър за релеф и наистина при него имаше резултат.и двамата сме на едно мнение с него муслулна маса не се качва.
относно това че дава енергия наистина е така.повишава издържливоста и незначително силата.