Dobar li e Klenbuterol-at za masa i kakuv rastej da ochakvam

Темата е заключена.

29.10.04
14:37

Interesuva me dali klenbuterol-at e dobur za masa. Dali ne gori poveche maznini otkolkoto da pokachva muskulnata masa.

29.10.04
15:08

Прочети правилата!
Пиши на кирилица!
vanisher

HE

29.10.04
20:13

Кленбутерола не става за качване на маса! Добър е за изгаряне на мазнините, но освен мазнини сваляш и мускулна маса!

30.10.04
01:07

Ммм чел ли си тествоте за КЛЕНа?
Пише, че дори без да тренираш сваляш мазнини и качваш мускулна маса.
Не знам колко е вярно, но това показват изследвания

30.10.04
11:00

Ае ванишер ,кленботерола не става за маса ! Но може да се исползжа след стероиден цикал зареди анаболният ефект.
по-здрави

30.10.04
12:21

При мен кленботерола действа само като енергетик . Не съм се орелефил от него , въпреки че всички го препоръчват като вълшебно хапче за релеф . Да качваш маса с него и дума не може да става . Когато вдигна дозата на 4 или повече таблетки получавам  схващания - дори и по лицето . Това мога да кажа за кленботерола , след като сам го използвал многократно :twisted:  :twisted:

AR

30.10.04
12:55

за маса нестава но за след стероиден цикъл е добър аз почти не загубих мускулна маса след цикъла.за ралеф не ми помогна ползвал съм го и преди от личен опит говоря,но един познат ми го похвали като добър за релеф и наистина при него имаше резултат.и двамата сме на едно мнение с него муслулна маса не се качва.
относно това че дава енергия наистина е така.повишава издържливоста и незначително силата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1