26.11.06
04:48
Пичове, да ви задам едно питане..
Кофти ли е ако веднага след тренировка отида да плувам? Принципно правя тридневен сплит за маса и през цялата седмица съм заринат от лекции и бачкане и ми се отваря вратичка за плуване само и единствено в петък следобед (тогава тренирам Рамо, Крака и Корем). Много си държа на басейнчето и не ми се зарязва! :D
Та кажете.. 8)
[quote author=“Sparxter”]Пичове, да ви задам едно питане..
Кофти ли е ако веднага след тренировка отида да плувам? Принципно правя тридневен сплит за маса и през цялата седмица съм заринат от лекции и бачкане и ми се отваря вратичка за плуване само и единствено в петък следобед (тогава тренирам Рамо, Крака и Корем). Много си държа на басейнчето и не ми се зарязва! :D
Та кажете.. 8)
Еми то е кардио плуването ... Не е хубаво ... Плувай в почивните дни сигърно са ти вторник и четвъртък :wink:
26.11.06
16:08
Явява се като кардио плуването. След тренировка вече няма гликоген в мускулите и ако искаш да сваляш е добър вариант. Ти искаш да качваш обаче което пак не е толкова фатално. Не виждам защо да ти пречи да си ходиш на басейн, плуването е прекрасен спорт. Ако много се преуморяваш е кофти вече.
Абе ни си съсипвай кефа заради фитнеса, плувай си. Ако започне да изостава някоя МГ промени сплита.
Иначе това, което са ти казали е вярно...
26.11.06
17:02
Плуване след тренировка - ако тренировката е качествена, не би трябвало да имаш сила за нещо повече от прибиране вкъщи. :)
Ако все пак имаш енергия, пробвай, дано не претренираш - опитай да ги и редуваш петъците, т.е. един път да ходиш да плуваш, друг - фитнес тренировка.
26.11.06
18:37
Мерси за отговорите момчета! :) Тя моята е малко сложна, понеже плуването се явява към университета, т.е ми е безплатно за целия семестър, но проблемът е, че не е всеки ден, пък и аз имам други ангажименти и едниствената ми вратичка е след въпросната тренировка.
Абе явно ще си плувам, пък ако почна да нагълтвам множко вода ще поспра! :lol: Важното е, доколкото разбрах, че няма да ми атрофират мускулите или нещо от сорта.. :lol: