25.11.06
22:05
та тренирам през ден тези,понякога си правя почивки като завърша последния ден(рамото),извенете за невежеството ми в някой отношения..щото не всички упражнения им знам точнните имена..все пак някакви коментари или съвети:) мерси предварително
ГЪРДИ ТРИЦЕПС ТРАПЕЦ:)
Лежанка 8-50кг и 8-55кг 8-60кг
Наклонена 8-30кг 8-40кг 8-45кг/дъмбели от лег 12-12кг 8-14кг 8-12
Кофички 3х8
Pullover 3х8 или 14кг
Разгъване на горен скрипец 8-50 8-55 8-60
Френско сгъване 1х8 20кг 1х8 25кг 1х8 20кг/дъмбели 12-8кг 8-10кг и 6-12кг
Дъмбели зад 3х8 8кг/скрипец зад врат 8-25 8-30 8-25
Трапец с дъмбели 2х12 20кг и щанга 2х12 60кг
ДЕН ПОЧИВКА—-
ГРЪБ БИЦЕПС ПРЕДМИШНИЦА
Вертикален скрипец пред врат 8-40кг 2х8-50кг
гребане с щанга 8-40кг 2х8 50кг
Гребане с дъмбели 3х8 20 кг
Долен скрипец 8-40кг 2х8-50кг
бицепс с щанга от стоеж 8-30кг и 8-35кг 6-40кг
Скотово 8-20кг 8-25кг 8-20кг
С дъмбели 8-12кг 2х6-14кг
За предмижница скотово с 3х8 15кг(май не се казва така)
ПОЧИВКА ДЕН——
РАМО КРАКА КОРЕМ
Рамени преси 8-30 2х8-34кг
С дъмбели за средно рамо 1х8 8кг 2х8 10кг
С дъмбели за задно рамо 1х8 8кг 2х8 10кг
Избутване 12-100кг 12-120кг 12-140кг
Велоаргометър 3 км на 6-та скорост
Коремни Преси 3х20
Бягане
бицепса ми изостава по отношение на релефа,хич не е уформен за това правя последния ден концетрирано и мисля че има ефект:)
еми на 17 съм,179височина 75кг преди бях 77 ама отслабнах щото нямах апетит и боледувах..сега доста трудно ми е да кача,ръка 36см...забравих да кажа,взех си щипка за предмишмница и от време на време помпам в нас за бутилка:)
та това е от мен,мерси:)
Здр .... Значи гледай са смени местата на трицепса и бицепса трицепса го сложи при гърба а бицепса при гърдите ... Трапеца недей да го тренираш той се тренира сам(Митко Димитров :wink: ) .... Махни тия скрипци във тренировката си за гръб ... Аз ти препоръчвам трена за гръб да изглежда така
:arrow: Тяга 4х8
:arrow: Чукове 4х8
:arrow: Гребане с Дъмбел 4х8
При гърдите сложи горната лежанка на първо упражнение ... и махни тия кофички ... Замени ги с нещо флайс или кросоувър .... При рамото не видях упражнение за З.Рамо ???? Сложи си някакво иначе останалото е добре кат за начинаещ ... Ако има още нещо питай :wink:
[quote author=“TREVATA”]Здр .... Значи гледай са смени местата на трицепса и бицепса трицепса го сложи при гърба а бицепса при гърдите ... Трапеца недей да го тренираш той се тренира сам(Митко Димитров :wink: ) .... Махни тия скрипци във тренировката си за гръб ... Аз ти препоръчвам трена за гръб да изглежда така
:arrow: Чукове 4х8
:arrow: Гребане с Дъмбел 4х8
При гърдите сложи горната лежанка на първо упражнение ... и махни тия кофички ... Замени ги с нещо флайс или кросоувър .... При рамото не видях упражнение за З.Рамо ???? Сложи си някакво иначе останалото е добре кат за начинаещ ... Ако има още нещо питай :wink:
аз да си кажа и набирания + тези тритекоито каза TREVATA . иначе ако нямаш вриме и искаш да минаваш с 2 упр за бицепс и трицепс ги остави така , ако пък ли не ги размени :wink:
Като идея с тия набирания е добре да ... Въпроса е дали ще остане сила за гребането ??? Аз си мисля че след тия четри упражнения напрао ще е разбит ....
:arrow: Набирания 3х8
:arrow: Тяга 3х8
:arrow: Чукове 3х8
:arrow: Гребане с Дъмбел 3х8
Тва ли имаш предвид ?
[quote author=“TREVATA”]Като идея с тия набирания е добре да ... Въпроса е дали ще остане сила за гребането ??? Аз си мисля че след тия четри упражнения напрао ще е разбит ....
:arrow: Набирания 3х8
:arrow: Тяга 3х8
:arrow: Чукове 3х8
:arrow: Гребане с Дъмбел 3х8
Тва ли имаш предвид ?
в интерес на истината аз правя:
:arrow: Набирания 4х10
:arrow:мечка 4х10
:arrow: Гребане с Дъмбел 3х10
и го препоръчвам на всеки който може да издържи :wink: иначе не отричам че може да претренира но ако ще маха да махне едното гребане а не набиранията за да има различни типове упр в тренировката му...... ако е начинаещ ще се натовари широкия му гръбен мускул и само с чуковете за кво му е и гребане с дъмпел
Дам прав си за това ... но гребането е най-доброто упражнение за ширина ... А бе свободните тежести са истината !!!