Кажете супер серия за ръце

TU

25.11.06
22:23

Искам да стресна малко ръката :D До сега не съм правил СС за ръка. Стажа ми е 1 година

Френско в суперсерия с сгъване на скрипец за бицепс 3 по 10
Бицепсово сгъване с щанга от стоеж в суперсерия с разгъване на скрипец 3 по 10.

25.11.06
23:41

еба*ти въпроса :) но аз имам решение и за него :wink:  :idea: понеже днес съм в настроение ще ти кажа тайната към успеха на добрата тренировка със суперсерии за ръце. Номера е следния......(чел съм го в книгата на хълк) пишеш на листчета всички упр за бицепс и за трицепс дето знаеш! после взимаш два буркана и в единия пъхаш тези упр които са за трицепс а в другия упр за бицепс :arrow: хубаво ги разбъркваш и теглиш ту от единия ту от другия буркан по 3 листчета и ги комбинираш едно с друго спрямо последователноста в която си ги извадил и си готов :wink:  метода е безотказен  :!:  :!:  :!:  :!: няма майтап не се заяждан аз тъй правя  :P

TU

26.11.06
00:43

[quote author=“Lucifer_”]еба*ти въпроса :) но аз имам решение и за него :wink:  :idea: понеже днес съм в настроение ще ти кажа тайната към успеха на добрата тренировка със суперсерии за ръце. Номера е следния......(чел съм го в книгата на хълк) пишеш на листчета всички упр за бицепс и за трицепс дето знаеш! после взимаш два буркана и в единия пъхаш тези упр които са за трицепс а в другия упр за бицепс :arrow: хубаво ги разбъркваш и теглиш ту от единия ту от другия буркан по 3 листчета и ги комбинираш едно с друго спрямо последователноста в която си ги извадил и си готов :wink:  метода е безотказен  :!:  :!:  :!:  :!: няма майтап не се заяждан аз тъй правя  :P

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ОК
Предложението на boxerg също ми харесва :)

26.11.06
01:09

[quote author=“tuocs”][quote author=“Lucifer_”]еба*ти въпроса :) но аз имам решение и за него :wink:  :idea: понеже днес съм в настроение ще ти кажа тайната към успеха на добрата тренировка със суперсерии за ръце. Номера е следния......(чел съм го в книгата на хълк) пишеш на листчета всички упр за бицепс и за трицепс дето знаеш! после взимаш два буркана и в единия пъхаш тези упр които са за трицепс а в другия упр за бицепс :arrow: хубаво ги разбъркваш и теглиш ту от единия ту от другия буркан по 3 листчета и ги комбинираш едно с друго спрямо последователноста в която си ги извадил и си готов :wink:  метода е безотказен  :!:  :!:  :!:  :!: няма майтап не се заяждан аз тъй правя  :P

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
ОК
Предложението на boxerg също ми харесва :)

аз правя френско с крив лост сяс бицепсово сгъване със същия лост със същите кг
лег с тесен хват + бицепсово сгъване с дъмпели
кофички + концентрично
смисъл тва ми се падна  :P :P

FI

26.11.06
10:06

класическо+френско
лег тесен хват+скот
концентрирано+френско с дъмбел
(предмишница) сгъване с дъмбели тип “чук”+сгъване с щанга седнал
сериите са 4х12-8
the real deal… 8)

26.11.06
13:59

а аз да питам примерно правя френско с крив лост + прав лост щанга за бицепс и тва го правя 3х8 нали ?

или правя : френско+щанга за бицепс , кикбек + скот , разгъване на скрипец за трицепс + концентрично сгъване това по 1 серия и спирам ?

FI

26.11.06
15:34

ако тва ти е програмата по която тренираш за ръце откажи се.загрявката(разгъване на скрипец) ти е последна когато няма смисъл от нея.кикбека също не е там където трябва.
размести ги така:
щанга за бицепс(класическо)+разгъване на скрипец
скот+френско
концентрирано+кикбек

сериите са 3-4 с по най-малко 8 бройки.не падай под 8 и не минавай 12.10ки аз ги усещам най-добре

26.11.06
16:41

Бицепс

Прав с Щтанга 3х8
Скот с Щтанга 3х8
Чукове 3х8

Трицепс

Лег с тесен хват 3х8
Френско 3х8
Кик бег 3х8

26.11.06
19:37

[quote author=“FIREBLADE”]ако тва ти е програмата по която тренираш за ръце откажи се.загрявката(разгъване на скрипец) ти е последна когато няма смисъл от нея.кикбека също не е там където трябва.
размести ги така:
щанга за бицепс(класическо)+разгъване на скрипец
скот+френско
концентрирано+кикбек

сериите са 3-4 с по най-малко 8 бройки.не падай под 8 и не минавай 12.10ки аз ги усещам най-добре

естествено ,че не ми е тази програмата ... дадах пример просто с произволни упражнения .... мисълта ми беше дали трябва да правя концентрично+френско 3х8 и тогава да правя класическо+разгъване на скрипец пак 3х8 или да правя  концентрично+френско 1 серия после 2ра серия класическо+разгъване на скрипец и пак от 1 серия ..

П.П. Объркано нали  :roll:

27.11.06
11:48

[quote author=“J0”] .... мисълта ми беше дали трябва да правя концентрично+френско 3х8 и тогава да правя класическо+разгъване на скрипец пак 3х8

Това.

27.11.06
14:18

Мерси Петко К  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1