27.11.06
09:36
права коремни преси те ще стопят ли мазнините или ще стегнат корема.или нито 1 от 2-те
27.11.06
10:24
ако спазваш диета ще направят и 2те.иначе ще изградиш мускулатура под мазнините и корема ти ще е твърд,но не и релефен.
27.11.06
10:46
Само ще стегнат корема. Както каза човека преди мен - трябва ти и диета + кардио за да станат и двете неща.
27.11.06
11:02
к да използвам да питам още нещо.така това е супер тъпо ама да питам да кажем хипотетично изгоря мазнините от корема и направя плочки останалите мазнини по тялото ще се запазят ли :lol: :lol: в смисъл няма ли мазнините нещо да се събират (не мога точно да го формулирам) :shock: :x
27.11.06
11:03
Сваляш навсякъде. Локално орефляване/омазняване няма.
27.11.06
11:06
[quote author=“boxerg”]Сваляш навсякъде. Локално орефляване/омазняване няма.
под Сваляш навсякъде да разбирам ли и за гърдите,паласките,гърба :oops: БИЦЕПСА (доста болна тема :x :x :x )
27.11.06
11:16
Говорим за сваляне на мазнини, не мускули.
27.11.06
11:26
еми да аз и там имам :oops:
Естествено, ще свалиш и мазнините от бицепса. Какъв е проблема?
еми то няма смисал от тез мазнини ко като ръката ти е 40см с мазно ? и като махнеш мазното да стане 35 много по добре е само ММ.
27.11.06
14:42
Ще го стегнеш , а мазнините само с диета се махат. :wink:
Правилна нисковъглихидратна диета и мнооооого бягане :D .За предпочитане сутрин на гладно.Едно голямо горчиво кафе и един грам л-карнитин.Само с преси ще се стегнат пресата.
30.11.06
20:03
Правилна нисковъглихидратна диета и мнооооого бягане :D .За предпочитане сутрин на гладно.Едно голямо горчиво кафе и един грам л-карнитин.Само с преси ще се стегнат пресата.
Като цяло звучи добре, но бях чел че не е полезно да се тренира каквото и да е било по-рано от 2 часа след ставане от сън, защото се натоварва допълнително сърцето? Тогава какво правим?
[quote author=“Stan4y”]Като цяло звучи добре, но бях чел че не е полезно да се тренира каквото и да е било по-рано от 2 часа след ставане от сън, защото се натоварва допълнително сърцето? Тогава какво правим?
Оф, ами тренирай тогава след 2 часа.. Събуждаш се, един час след това си изцеждаш един лимон в чаша вода и го изпиваш и след още един час тренираш :D
02.12.06
02:02
[quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]Като цяло звучи добре, но бях чел че не е полезно да се тренира каквото и да е било по-рано от 2 часа след ставане от сън, защото се натоварва допълнително сърцето? Тогава какво правим?
Оф, ами тренирай тогава след 2 часа.. Събуждаш се, един час след това си изцеждаш един лимон в чаша вода и го изпиваш и след още един час тренираш :D
Епа аз ще съм умрял от глад 2 часа след като стана ве :lol:
[quote author=“Stan4y”][quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]Като цяло звучи добре, но бях чел че не е полезно да се тренира каквото и да е било по-рано от 2 часа след ставане от сън, защото се натоварва допълнително сърцето? Тогава какво правим?
Епа аз ще съм умрял от глад 2 часа след като стана ве :lol:Ами явно ще трябва да решиш- наяден и с корем, или гладен и без корем.. :D
Ама наяден и без корем - няма да стане...
охххх за корема има много написано защо просто не потърсиш...... я кажи колко ти е талията колко си висок и колко кг си че да разберем за кви мазнини говориш.........
Не знам, дали това е давано, но на мен ми се стори интересно.
http://www.eyehike.com/pub/Exercise/Legendary%20Abs/Legendary%20Abs%20Revisited.pdf
/ на английски е, ама има картинки :P /
Те праат коремните мускули ..... За да изчистиш мазнините (НВД) + Кардио + L-Carnitin
[quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”][quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]Като цяло звучи добре, но бях чел че не е полезно да се тренира каквото и да е било по-рано от 2 часа след ставане от сън, защото се натоварва допълнително сърцето? Тогава какво правим?
Епа аз ще съм умрял от глад 2 часа след като стана ве :lol:Ами явно ще трябва да решиш- наяден и с корем, или гладен и без корем.. :D
Хаха,много крайно мнение :wink:
1 час след ставане няма проблем кардио,но силова тренировка(около 2 часа след ставане)
04.12.06
11:08
[quote author=“djpetko”][quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”][quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]Като цяло звучи добре, но бях чел че не е полезно да се тренира каквото и да е било по-рано от 2 часа след ставане от сън, защото се натоварва допълнително сърцето? Тогава какво правим?
Хаха,много крайно мнение :wink:
1 час след ставане няма проблем кардио,но силова тренировка(около 2 часа след ставане)
Аа така по-става :) Е ама то сега тоя сезон, закакво да се топи :oops: Яко ядини и пиине :lol: Не бз се ама сега зимата не разбирам защо някои искат да свалят като са облечени нито се вижда нито нищо виж пролетта... :D
04.12.06
17:38
Еми някои хора искат да са горе долу чисти през цялата година.
[quote author=“Stan4y”]ама сега зимата не разбирам защо някои искат да свалят като са облечени нито се вижда нито нищо виж пролетта... :D
Защото някои хора просто обичат да изглеждат добре :D ...
И защото някои хора има кой да ги гледа целогодишно, а не само лятото и то причината да се разсъблекат да е жегата :D
05.12.06
20:29
[quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]ама сега зимата не разбирам защо някои искат да свалят като са облечени нито се вижда нито нищо виж пролетта... :D
И защото някои хора има кой да ги гледа целогодишно, а не само лятото и то причината да се разсъблекат да е жегата :D
Това намек ли беше :lol: Еми ддз кво да ти кажа, сега е хубаво да се трупа маса :lol: :!:
[quote author=“Stan4y”][quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]ама сега зимата не разбирам защо някои искат да свалят като са облечени нито се вижда нито нищо виж пролетта... :D
Ааа, намерил си си оправдание с чиста съвест да се освиниш по празниците :wink: :lol:
Ами ти миналата зима не натрупа ли маса?.. На пролет не изчисти ли? Лятото би трябвало да си адския пич :shock: ... И до сега също... :D
Ако отговорът дори на един от въпросите е “не”, значи теорията ти някъде куца :wink:
05.12.06
22:42
[quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”][quote author=“kyc-kyc”][quote author=“Stan4y”]ама сега зимата не разбирам защо някои искат да свалят като са облечени нито се вижда нито нищо виж пролетта... :D
Ааа, намерил си си оправдание с чиста съвест да се освиниш по празниците :wink: :lol:
Ами ти миналата зима не натрупа ли маса?.. На пролет не изчисти ли? Лятото би трябвало да си адския пич :shock: ... И до сега също... :D
Ако отговорът дори на един от въпросите е “не”, значи теорията ти някъде куца :wink:
ъъъъ ми аз съм малко начинаещ и за пръв път ще слагам нещо на кокалите :oops: :lol: :lol: Ама от кат трупам се появи коремче ама не ме е*е :lol: