Вътрешната част на крака?

ST

26.11.06
23:07

Става въпрос за мускула от вътрешната част на крака до слабините, не знам как се казва, но в сайта не видях упражнения за него, та въпроса ми е той не е нужен да се тренира и ще се стегне от другите главни упражнения или е хубаво да го тренирам? Питам, защото точно на това място си имам  откровенна сланинка при положение че предното и задното бедро са баш стегнати и много странно седи, а имам много малко мазно по тялото си, но само там ....уви!

27.11.06
10:17

Може да го тренираш като правиш клек с по-широк от раменете стоеж.Същото може и на лег-пресата

VI

27.11.06
10:22

[quote author=“Stan4y”] Питам, защото точно на това място си имам  откровенна сланинка при положение че предното и задното бедро са баш стегнати

и аз имам същия проблем  :D

ST

27.11.06
10:47

[quote author=“kopa4a”][quote author=“Stan4y”] Питам, защото точно на това място си имам  откровенна сланинка при положение че предното и задното бедро са баш стегнати

и аз имам същия проблем  :D

Супер гадно е! А @МИЛЕ във фитнеса, където тренирам има 1 уред, не знам как се казва  :oops:  ама сядаш и си свиваш краката и аз го опитах и точно тия мускули се съкръщават дали на този уред или да клякам... Кой вариант е по-добър?

27.11.06
11:27

Тичайте бе хора  :P

FI

27.11.06
17:21

[quote author=“Stan4y”]Става въпрос за мускула от вътрешната част на крака до слабините, не знам как се казва, но в сайта не видях упражнения за него, та въпроса ми е той не е нужен да се тренира и ще се стегне от другите главни упражнения или е хубаво да го тренирам? Питам, защото точно на това място си имам  откровенна сланинка при положение че предното и задното бедро са баш стегнати и много странно седи, а имам много малко мазно по тялото си, но само там ....уви!

Мазното се сваля с диета и кардио.

Уреда за вътрешната част на бедрото е adductor. Сигурно него имаш предвид. Помага, но ако има мазно отгоре и 500 повторения да правиш смисъл няма.

http://www.fitness-paradise.fr/upload/fitness-matrix-gamme-pro-hip-adductor.jpg

27.11.06
21:20

А ако както казваш имаш нисък процент мазнини и това всъщност не е мазно, а просто неразвит, атрофирал, слаб и неоформен мускул?
Ако е мазно - fitday го каза. Не знам каква е ситуацията, ама ако аз съм прав опитай уреда. И прецени по мускулната треска кое е мускул и кое не;) :lol:  8)

27.11.06
21:20

Адуктор машината ще ти помогне

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1